INTERFON GHISEU ZDL-9908

ZDL-9908

Produs nou

6 Produse

250,00 lei cu TVA

Livrare: 2 - 5 zile lucratoare

Fisa tehnica

Culoare Alb
Tensiune alimentare 220 VAC

Informatii

Microfon tip interfon de ghiseu pentru casierii banca ZDL-9908 este perfect pentru banci, companii de securitate, spitale si acolo unde este instalat geam de securitate.

Acest interfon ghiseu bancar ZDL-9908 are sistemul e echipat cu un microcomputer fabricat in USA.

Cu design modern acest interfon casierie are unitatea interna (principala) are partea frontala din profil modern de aluminiu si o extensie tubulara pentru microfon.

Cu inalta calitate acest sistem amplificare ghiseu este echipat cu difuzoare si microfoane de inalta calitate,in mod special microfonul in tub metalic care echipeaza unitatea interna, pentru casier, este ideal pentru intercomunicare.

Cu performante ridicate vocea este clara si naturala iar potentiometrele sunt numai pentru reglajul volumului.

Cu „Track-Interlock” este tehnica care asigura performante stabile farazgomot sau microfonie.

Mod de operare sistem amplificare audio ZDL-9908:

- intercomunicarea are loc fara a fi necesara apasarea pe vreun buton. - sistemul e echipat cu doua butoane pentru reglajul volumului interior si exterior - cand cele 2 becuri pentru interior si exterior devin verzi, poate avea loc intercomunicarea. - puteti conecta un sistem de inregistrare la Jack-ul din spatele unitatii interne Este cu siguranta cea mai buna alegere !! Are o calitate deosebita si pentru ca are o gama foarte larga de posibile locuri unde poate fi utilizat cu succes: banci, casierii si oriunde geamul de securitate e necesar intre interlocutori. Specificatii tehnice interfon pentru ghiseu, casierii banca,casierii case amanet ZDL 9908: - difuzor cu design modern si subtire - cu sunet clar si sistem „anti-intrerupere” convorbire - intercomunicare simultana in dublu sens - posibilitate de inregistrare a convorbirii - tensiune de lucru 9 Vca/500 mA asigurata de adaptorul inclus - difuzoare 2 buc. de 2W fiecare si frecventa de 100HZ-15KHZ - microfon interior: raport semnal/zgomot ~48dB si frecventa 20 HZ-20 KHZ - microfon exterior: raport semnal/zgomot ~48dB si frecventa 20HZ-16KHZ - dimensiuni exterioare: unitatea interna 158 X 87 X 46(335mm) - unitatea externa 91X 77 X 23mm

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

INTERFON GHISEU ZDL-9908

INTERFON GHISEU ZDL-9908