Adaptor priza auto cu 3 porturi, 180W, QC 3.0, 3 x USB, 1 x
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20,00 leiStoc epuizat

Adaptor priza auto cu 3 porturi, 180W, QC 3.0, 3 x USB, 1 x Type-C, Afisaj display voltaj, Incarcare rapida, 12V/24V, Negru

95,00 lei Cu TVA

79,83 lei Fara TVA

115,00 lei - 20,00 lei

block Stoc epuizat
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Adaptorul de bricheta auto este un dispozitiv multifunctional, proiectat pentru a oferi o solutie completa de alimentare si incarcare pentru diverse dispozitive electronice in vehicul.

Distribuitor de brichete QC 3.0 modernizat
Comparativ cu alti distribuitori de brichete de pe piata, care ofera doar 4 porturi USB, acest splitter de bricheta USB a actualizat designul la 3 porturi USB si 1 port tip C. Acest lucru permite o compatibilitate mai larga. Puteti incarca atat incarcatoarele USB, cat si incarcatoarele de TIP C, precum si unele dispozitive ale vehiculului in acelasi timp.

3 Prize pentru tigari pentru dispozitive portabile
Numarul de prize ale distribuitorului de bricheta creste de la 1 la 3. Priza 12V-24V   asigura dispozitivelor dumneavoastra o putere suficienta de pana la 180 W (puterea maxima a fiecarei prize este de 100 W). Toate prizele sunt fabricate conform standardelor internationale, suficiente pentru eliminarea simultana a unei varietati de dispozitive portabile, cum ar fi camera de bord, GPS, aspirator etc.

QC 3.0 si protectie puternica de siguranta
Portul de incarcare QC 3.0 ofera o viteza de incarcare mai rapida de pana la 4 ori comparativ cu incarcatoarele conventionale. Acest splitter pentru bricheta 7 in 1 are o siguranta incorporata de 10 amperi inlocuibila si un circuit de protectie complet care poate preveni supraincalzirea, supraincarcarea sau scurtcircuitul.

Comutator si indicatori LED de tensiune
Acest splitter pentru bricheta are un intrerupator principal pentru intreg splitter pentru priza auto si 3 intrerupatoare independente pentru fiecare priza. Puteti folosi independent cele trei comutatoare pentru a prelungi durata de viata a dispozitivului. Voltmetrul LED cu lumina albastra se va aprinde atunci cand este conectat cu succes si monitorizeaza tensiunea bateriei masinii dvs. in timp real.

Unul pentru toate nevoile
Acest splitter de bricheta USB 7 in 1 are 3 porturi de incarcare USB, 1 port de tip C si 3 prize pentru tigari care pot indeplini majoritatea cerintelor de incarcare din masina, cum ar fi incarcarea telefonului mobil, iPad, tableta, camera de bord, GPS, aspirator. , dispozitiv de navigatie, incalzire scaune etc. Cu o lungime de 70 cm, acest splitter pentru bricheta permite persoanelor aflate pe bancheta din spate sa-si incarce dispozitivele cu usurinta. (Nota: priza 2 si 3 nu au functie de bricheta)


Specificatii:

Tensiune: 12-24V
Temperatura de lucru: 0-60 ℃
Putere totala: 180W
Incarcare: QC3.0 Fast Charging
Culoare: Negru

TR-24P