Prestari servicii

INSTALARE SISTEME SUPRAVEGHERE VIDEO

Decizia de instalare a unui sistem de securitate complex nu trebuie restrânsă în funcţie de factorii de risc implicaţi sau tipul de activitate dintr-un obiectiv specific, trebuie să fie o motivaţie puternică pentru a nu suferi pierderi materiale sau de orice natură. Pentru instalarea sistemelor de securitate, specialistii nostri asigura, prin folosirea unei tehnologii corecte si eficiente, executia de lucrari de calitate la termenele stabilite.

Necesitatea unui sistem de securitate poate fi determinata doar printr-o riguroasa analiza de securitate. Datorita relatiilor complexe din cadrul unei organizatii si problemele de securitate – multe dintre ele rezultate din implicatii – sunt mult mai complexe decat par la prima vedere si de aceea ele trebuie abordate intr-un context sistemic, integrat.

Instalare sisteme anti-efractie

Un sistem de protectie fizica trebuie sa satisfaca anumite cerinte tehnice, el nu este doar o insiruire de echipamente cunoscute sub numele generic de „sistem de alarma”. Pentru a obtine performante maxime, siguranta pe termen lung si in orice conditii sistemele de securitate trebuie proiectate de catre profesionisti, adaptate cerintelor concrete ale fiecarei locatii.

Pentru institutii ce au obligatia de a fi protejate conform Legii 333/22.07.2003, putem efectua proiecte pentru sistemele de alarma care necesita avizarea IGPR.

CONTACT ELECTRIC va ofera, cu ajutorul specialistilor sai, solutii tehnice cat mai inovative si fiabile.

Instalare sisteme automatizare porti

onfortul si siguranta ta sunt acum mai simplu de implementat. Daca ti-ai construit recent o casa, esti administratorul unui complex rezidential sau pur si simplu doresti utilizare in uz industrial, personal sau comercial, atunci noi avem solutia potrivita daca vei dori sa instalezi un sistem automat de acces in curtea ta sau intr-o anumita comunitate. Dorim sa oferim cele mai bune solutii de automatizari porti pentru locuinte individuale, firme, ansambluri rezidentiale si nu numai. Gama noastra de oferte acopera absolut orice cerinta poate veni din partea clientilor nostri.

Instalare sisteme control acces

Oferim toate uneltele necesare pentru eficienta oricarui sistem de control acces. De la controlul unei singure usi pana la sisteme foarte mari precum arhitectura multi-controlor,control de lifturi, configurarii facile si pontaj. Softul de acces asigura managementul accesului intr-o cladire in conditii foarte bune, astfel se poate sti in orice moment cine a intrat/iesit din cladire.

Instalare sisteme interfonie/video interfonie

Sistemul complet de protectie pentru birouri, vile sau scari de bloc, asigura comunicarea facila cu exteriorul sau intre personalul aflat in birouri diferite, precum si impotriva patrunderii intrusilor. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior.In cazul videointerfoanelor, utilizate in mod special in mediul rezidential, asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Acestea fiind disponibile cu facilitati diferite, in functie de model.