Garantii

Garantia se acorda conform H.G. nr. 449/2003 privind obligatiile ce revin agentilor economici – persoane fizice sau juridice in comercializarea produselor destinate consumatorilor si ORD. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor – modificata si completata, clientul a fost anuntat si si-a dat acceptul cu privire la conditiile de acordare a garantiei.

 

  1. Termenul de garantie este de 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice, de la data cumpararii produsului.
  2. Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca produsul este folosit corespunzator si este valabila numai insotita de dovada platii produsului (factura si/sau chitanta).
  3. Garantia furnizata nu afecteaza drepturile statuale ale consumatorului prin legislatia aplicabila in vigoare(legea 449/2003; OG 21/1992) si nici drepturile consumatorului in raport cu vanzatorul care decurg din contractul de vanzare cumparare.
  4. In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara sau inlocui gratuit.
  5. Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:

-            Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, exploatare si intretinere.

-            Produsul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari voite ale starii aparatului, pastrarea in locuri improprii, tensiuni de alimentare necorespunzatoare, interventii executate de persoane neautorizate.

  1. Certificatul de garantie este transmisibil.
  2. Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data predarii produsului, pana la data returnarii catre client.
  3. In cazul defectarii produsului, cumparatorul trebuie sa instiinteze personalul nostru printr-una din metodele de contact afisate pe site. Instiintarea va trebui sa contina numele produsului si o modalitate prin care sa identificam comanda: id-ul comenzii, numele pe care s-a facut comanda sau adresa de e-mail. Un angajat va prelua cererea dvs si veti fi contactat telefonic. Perioada maxima de solutionare a cererii de garantie este de 15 zile calendaristice.
  4. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele daune sau alte defectiuni de orice natura aparute in urma utilizarii necorespunzatoare a produselor comercializate.

Instalarea echipamentelor trebuie efectuate de personal tehnic specializat, dovedind prin factura sau proces verbal de instalare.