Livrare

Expedieri si returnari

Conditii de livrare

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat SameDay. 

Pretul total al transportului poate fi comunicat de catre un reprezentant al site-ului ContactElectric.ro.

Cum platesc ?

Plata la livrare (ramburs).

Plata cu ordin de plata (OP), adaugati in observatie ca doriti plata cu ordin de plata la comanda plasata.

Termenul de livrare

Modalitatea si condiitile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore-3 zile lucratoare. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

S.C. CONTACT ELECTRIC COM S.R.L. isi rezerva dreptul sa valideze comenzile, inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor. Existenta in stoc a produselor comandate este mentionata pe pagina fiecarui produs, totusi nu excludem posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata, caz in care clientul va fi contactat telefonic in cel mai scurt timp.

Produsele a caror contravaloare se efectueaza prin virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul S.C. CONTACT ELECTRIC COM S.R.L.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj, sau eventuale taxe pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

Pentru a evita situatiile neplacute ne puteti contacta in prealabil pentru confirmarea disponibilitatii stocului, sau pentru intrebari cu privire la specificatiile produsului.

Atentie! Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor pleca in urmatoarea zi lucratoare.

Preturile din magazinul propriu, situat in orasul Pitesti pot sa difere fata de preturile afisate pe site.

Firma Contact Electric face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor disponibile in paginile noastre. In cazuri rare, acestea pot contine discrepante: deoarece fotografia are un caracter informativ, aceasta poate contine accesorii neincluse in pachetele standard; unele specificatii sau pretul pot contine erori de operare; unele specificatii pot sa difere in limita stocului disponibil (culoare, ambalaj, etc.).