Expedieri și returnări

Conditii de livrare

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat SameDay.

Pretul total al transportului va fi comunicat de catre un reprezentant al site-ului ContactElectric.ro.

Cum platesc ?

Plata la livrare (ramburs)

Puteti plati cumparaturile in numerar in momentul in care acestea vor fi aduse la destinatie de catre firma de curierat (ramburs), sau in momentul ridicarii de la magazinul nostru, de catre dumneavoastra.

Termenul de livrare

Modalitatea si condiitile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore-3 zile lucratoare. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

S.C. CONTACT ELECTRIC COM S.R.L. isi rezerva dreptul sa valideze comenzile, inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor. Dupa efectuarea comenzi, clientul este contactat de catre un operator, pentru a confirma comanda si pentru a fi instiintat despre disponibilitatea produselor si timpul de livrare. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata.

Produsele a caror contravaloare se efectueaza prin virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul S.C. CONTACT ELECTRIC COM S.R.L. .

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj, sau eventuale taxe pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

Pentru a evita situațiile neplăcute vă solicităm să ne contactați în prealabil pentru disponibilitatea stocului, cât și pentru întrebări cu privire la specificațiile produsului.

Atentie! Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor pleca in urmatoarea zi lucratoare.

Preturile din magazinul propriu, situat in orasul Pitesti pot sa difere fata de preturile afisate pe site. Daca doriti sa achizitionati produsul cautat din magazinul nostru, pretul afisat pe site este valabil doar in cazul in care dumneavoastra plasati o comanda online cu optiunea de Ridicare personala.

Firma Contact Electric face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor disponibile in paginile noastre. In cazuri rare, acestea pot contine discrepante: deoarece fotografia are un caracter informativ, aceasta poate contine accesorii neincluse in pachetele standard; unele specificatii sau pretul pot contine erori de operare; unele specificatii pot sa difere in limita stocului disponibil (culoare, ambalaj, etc.).

Produs adăugat pentru comparare.