Expedieri si returnari

Conditii de livrare

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat SameDay. 

Pretul total al transportului poate fi comunicat de catre un reprezentant al site-ului ContactElectric.ro.

Cum platesc ?

Plata la livrare (ramburs).

Plata cash sau cu cardul in magazinul nostru fizic din Pitesti.

Termenul de livrare

Modalitatea si condiitile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore-3 zile lucratoare. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

S.C. CONTACT ELECTRIC COM S.R.L. isi rezerva dreptul sa valideze comenzile, inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor. Existenta in stoc a produselor comandate este mentionata pe pagina fiecarui produs, totusi nu excludem posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata, caz in care clientul va fi contactat telefonic in cel mai scurt timp.

Produsele a caror contravaloare se efectueaza prin virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul S.C. CONTACT ELECTRIC COM S.R.L.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj, sau eventuale taxe pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

Pentru a evita situatiile neplacute ne puteti contacta in prealabil pentru confirmarea disponibilitatii stocului, sau pentru intrebari cu privire la specificatiile produsului.

Atentie! Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor pleca in urmatoarea zi lucratoare.

Preturile din magazinul propriu, situat in orasul Pitesti pot sa difere fata de preturile afisate pe site.

Firma Contact Electric face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor disponibile in paginile noastre. In cazuri rare, acestea pot contine discrepante: deoarece fotografia are un caracter informativ, aceasta poate contine accesorii neincluse in pachetele standard; unele specificatii sau pretul pot contine erori de operare; unele specificatii pot sa difere in limita stocului disponibil (culoare, ambalaj, etc.).

Produs adăugat pentru comparare.