Afisaj WiFi VGA (X6W), MiraScreen Display Dongle, Full HD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Afisaj WiFi VGA (X6W), MiraScreen Display Dongle, Full HD 1080P, Negru

145,00 lei Cu TVA

121,85 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Afisajul WiFi VGA (X6W), cunoscut si sub numele de MiraScreen Display Dongle, este un dispozitiv inovator si versatil ce permite utilizatorilor sa transmita continut audio si video de la dispozitivele lor mobile sau de la alte surse la un afisaj VGA, oferind o experienta de vizionare de inalta calitate si o conectivitate fara fir rapida si stabila.
 
 

 
Caracteristici cheie:

 
Transmitere wireless Full HD: Afisajul WiFi VGA (X6W) suporta rezolutia Full HD 1080P, permitand utilizatorilor sa transmita continut audio si video in detaliu si claritate remarcabile la un afisaj VGA sau un proiector compatibil. Aceasta caracteristica asigura o experienta de vizionare placuta si de inalta calitate.

Conectivitate fara fir avansata: Dispozitivul utilizeaza tehnologia wireless WiFi pentru a permite utilizatorilor sa transmita continutul de la dispozitivele lor mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete, laptopuri si altele, la un afisaj VGA sau un proiector, fara a fi necesara utilizarea de cabluri sau alte accesorii.

Compatibilitate extinsa: Afisajul WiFi VGA (X6W) este compatibil cu o gama larga de dispozitive mobile si alte surse de continut, inclusiv dispozitive Android, iOS, Windows si Mac OS, permitand utilizatorilor sa transmita continutul de pe aceste dispozitive la un afisaj VGA sau un proiector cu usurinta.

Instalare si utilizare simpla: Dispozitivul este usor de instalat si de utilizat, fara a fi necesare cunostinte avansate de tehnologie. Utilizatorii trebuie doar sa conecteze dispozitivul la portul VGA al afisajului sau proiectorului, sa il alimenteze si sa il conecteze la reteaua WiFi pentru a incepe transmiterea continutului.

Compact si portabil: Afisajul WiFi VGA (X6W) are un design compact si portabil, permitand utilizatorilor sa-l transporte usor si sa-l utilizeze in diverse locatii, inclusiv acasa, la birou, in sali de clasa sau in alte medii de afisare.

Utilizari recomandate:

 
Prezentari si conferinte
Vizionare de filme si streaming video
Proiectare in sali de clasa sau la birou
Jocuri si divertisment

Specificatii:

  
Sistem de operare: Linux;
CPU: 825X;
Viteza procesorului: 600 MHz;
ARIES: DDR3 128MB;
Blit intern: SLC 128 MB;
Modul WiFi: 8188FTV;
Frecventa WiFi: 2,4 GHz;
Rezolutie maxima: 1920 * 1080P_60p;
ScreenShare: Miracast, Airplay, DLNA;
Iesire: HD, AV, VGA;
Putere: 5V 1A;
Format fisier: PDF, MS Word, MS Excel, MS Powerpoint, I Works;
Format video: AVI, DIVX, MKV, TS, DAT, MPG, MPEG, MOV, MP4, RM, RMVB, WMV;
Format audio: MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, ADPCM-WAV, PCM-WAV, AAC;
Format foto: JPEG, BMP.
  

Sistemul suporta:

   
Pentru IOS: Suport pentru IOS 8.0 si versiunile ulterioare.
Pentru Android 0S: accepta Android OS 4.2 si o versiune ulterioara. 
Dimensiunea produsului: 8,1 * 5,3 * 1,6 cm / 3,18 * 2,08 * 0,63 in (L * W * H).
Greutatea articolului: aprox. 73 g / 2.58 oz.
Dimensiunea ambalajului: 14,5 * 9,4 * 3,6 cm / 5,7 * 3,7 * 1,41 in (L * W * H).
Greutatea pachetului: 169 g / 5,95 oz.

Concluzie:

 
Afisajul WiFi VGA (X6W), cunoscut si sub numele de MiraScreen Display Dongle, este un dispozitiv inovator si versatil ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a transmite continut audio si video de inalta calitate de la dispozitivele lor mobile sau de la alte surse la un afisaj VGA sau un proiector. Cu o conectivitate fara fir avansata, o compatibilitate extinsa si o instalare simpla, acest dispozitiv ofera o solutie eficienta si convenabila pentru o varietate de aplicatii si scenarii de afisare.

 
X6W