Comutator inteligent pentru usa de garaj WIFI 2.4GHz
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Comutator inteligent pentru usa de garaj WIFI 2.4GHz, compatibil cu Google Assistant si Amazon Alexa Smart Garage Controller-C

130,00 lei Cu TVA

109,24 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Comutatorul inteligent pentru usa de garaj permite controlarea dispozitivului de deschidere a usii de garaj existent prin intermediul smartphone-ului si in acelasi timp ofera o modalitate usoara de a verifica pozitia usii de garaj cu posibilitatea de a o deschide/inchide de la distanta.

Caracteristici principale:

1.Deschidere si inchidere de la distanta: Permite deschiderea si inchiderea usii de garaj prin intermediul aplicatiilor Tuya Smart si Smart Life de pe smartphone-ul tau.
2.Control vocal: Compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant, astfel incat poti deschide sau inchide usa garajului folosind comenzi vocale.
3.Monitorizare in timp real: Primesti notificari si alerte pe telefonul tau ori de cate ori usa de garaj este actionata, asigurandu-te ca esti mereu la curent cu starea garajului tau.
4.Automatizare si programare: Poti seta automatizari si programe pentru deschiderea sau inchiderea automata a usii la ore specifice sau in functie de diverse conditii (de exemplu, cand ajungi acasa).
5.Securitate imbunatatita: Controlul de la distanta si monitorizarea activitatii garajului contribuie la cresterea securitatii, prevenind accesul neautorizat.
6.Instalare simpla: Vine cu instructiuni si accesorii pentru o instalare rapida si usoara, fara a necesita cunostinte tehnice avansate.

Specificatii:

Tensiune intrare: AC100-240v ~ 50/60Hz
Standard Wi-Fi: 802.11b/g/n
Frecventa: suporta doar banda de 2.4Ghz
Compatibilitate: Android, iOS
Aplicatii: Tuya Smart / Smart Life
Lungime cablu senzor: 5 m
Dimensiuni: 9 x 4 x 2.5 cm
Material: ABS + PC


Smart Garage Controller-C