Camera de bord WiFi 4K Ultra HD, G-Sensor LF10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Camera de bord WiFi 4K Ultra HD, G-Sensor LF10

305,00 lei Cu TVA

256,30 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Cu o rezolutie Ultra HD 4K, aceasta camera asigura detalii clare si precise, fiind ideala pentru documentarea calatoriilor, inregistrarea evenimentelor rutiere sau asigurarea dovezilor video in caz de incidente. Functia WiFi integrata permite conectarea usoara la smartphone-uri si alte dispozitive mobile pentru vizualizarea si partajarea rapida a materialelor inregistrate.
 
  

Caracteristici principale:

Rezolutie 4K Ultra HD: Inregistreaza fiecare moment cu o rezolutie de 3840x2160P, asigurand captarea detaliilor esentiale, cum ar fi placutele de inmatriculare si semnele rutiere.
Conexiune WiFi si aplicatie dedicata: Conecteaza camera de bord la smartphone prin WiFi. Cu aplicatia, poti accesa, vizualiza, descarca si partaja filmarile direct de pe telefon, simplificand gestionarea inregistrarilor.
Senzor G integrat: Detecteaza automat impacturile sau coliziunile si blocheaza imediat filmarea, pastrand dovezile importante si prevenind suprascrierea lor.
Protectie pentru parcare 24/7: Asigura monitorizarea continua a vehiculului chiar si atunci cand este parcat, captand orice incident care ar putea avea loc in absenta ta.
Asistenta vocala: Primeste instructiuni vocale care te ghideaza prin functiile camerei, facilitand utilizarea fara a te distrage de la condus.




   

Specificatii:

Codificare video: TS
Alimentare: 5V 1.5A
Suport pentru memorie: Pana la 256 GB (Clasa 10)
Dimensiuni: 100 x 56 mm
Format fisier: TS, oferind compresie eficienta si calitate superioara.
Unghi de vizualizare: Obiectiv cu unghi larg de 170°, care ofera o vedere extinsa a drumului.






AutoCam6