Camera auto de bord 4K, Rezolutie 3840x2160p 30 FPS, Filmare
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Camera auto de bord 4K, Rezolutie 3840x2160p 30 FPS, Filmare night vision, WiFi, GPS incorporat, Sensor G, Type-C, Negru

530,00 lei Cu TVA

445,38 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Camera auto de bord 4K Ultra HD este un aliat de incredere pentru drumurile tale, surprinzand fiecare moment semnificativ si oferindu-ti o experienta de inregistrare video la o calitate superioara.

Echipata cu o rezolutie UHD 4K de 3840x2160p si o rata de cadre de 30 fps, aceasta camera captureaza imagini precise si clare, inregistrand toate detaliile din jurul masinii tale.

Unghiul larg de 170° asigura ca niciun aspect esential nu va fi neglijat, oferind o viziune completa asupra traficului sau altor situatii
importante.

Functia de inregistrare in bucla (Loop recording) garanteaza ca spatiul pe cardul de memorie nu se va epuiza, deoarece camera rescrie automat fisierele vechi pentru a face loc celor noi.


Time lapse-ul de 1 minut economiseste spatiu pe cardul de memorie prin inregistrarea unor segmente scurte de video.

Functia de monitorizare de 24 de ore pe zi asigura securitatea vehiculului tau chiar si atunci cand nu esti in apropiere. (cablu de joasa tensiune necesar, achizitionat separat).

Senzorii G si de miscare detecteaza impactul sau miscarile neasteptate, pornind automat inregistrarea pentru a captura evenimentele relevante.


Functia de filmare Night Vision imbunatateste claritatea in conditii de lumina scazuta, garantand inregistrari de calitate superioara chiar si pe timp de noapte.

Conectivitatea Wi-Fi impreuna cu aplicatia dedicata iti permit sa vizualizezi si sa descarci inregistrarile direct pe dispozitivele mobile, oferindu-ti acces rapid la datele tale oricand ai nevoie.

Echipata cu un microfon si difuzor integrate, camera capteaza sunetul si reda inregistrarile video cu audio. GPS-ul integrat stocheaza informatii despre locatia si viteza vehiculului, asigurand o documentare precisa a traseelor parcurse.

Cu suport pentru carduri MicroSD de pana la 128GB (cardul nu este inclus), camera dispune de suficient spatiu de stocare pentru inregistrari extinse si detaliate.

 

Specificatii:

Tehnologie display: IPS
Diagonala display: 2 inch
Frecventa imagine: 30 FPS
Rezolutie video: 3840 x 2160
Unghi de filmare: 170 °
Diafragma obiectiv: F1.6
Format video: AVI
Tensiune alimentare: 5V DC Type-C
Dimensiuni: 62x62x18mm
Greutate: 60g
 
Continut pachet:
1 x Camera
1 x Adaptor 12V auto
1 x Suport cu ventuza pentru parbriz
1 x Manual
AutoCam2