Cablu USB cu microfon Spion GSM - Iphone
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Cablu USB cu microfon Spion GSM - Iphone

Microfon spion Mascat in Cablu USB pentru telefon cu incarcare prin mufa lightning

200,00 lei Cu TVA

168,07 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Aveti nevoie doar de o cartela GSM (micro SIM) pentru a putea pastra legatura cu dispozitivul si a asculta ce se petrece in jurul lui .

Un avantaj important al dispozitivului este alimentarea la o sursa de energie care ii ofera autonomie sporita. De exemplu cablul se poate pune si alimenta intr-o masina , sau se poate conecta la un power bank ca orice sistem mobil si portabil de reincarcare a telefonului. Nu va trezi nici o banuiala legat de functia sa secreta.

Microfonul

Pentru a asculta ambiental ce se intampla in jurul cablului USB de incarcare a telefonului aveti nevoie doar de o cartela GSM (micro SIM) pe care sa o introduceti in fanta disponibila  si sa apelati numarul asociat acesteia. Veti asculta discret si clar tot ce se discuta pe o raza de pana la 5m liniari.

Principiul de functionare este  similar cu cel al unui  telefon mobil  care raspunde automat cand este apelat. Microfonul  nu emite zgomote sau luminite si este foarte usor de utilizat !!!

Functia de detectie sunete va ajuta sa economisiti timpul petrecut de dumneavoastra in apeluri telefonice fara "actiune".

Recomandari utilizare  :

Monitorizare conversatii batrani sau persoane cu dizabilitati, etc

Rezumat de functii

Microfon gsm performant pentru ascultare in timp real

Functie de activare vocala a microfonului

Dimesiuni:

4.2*1.8 cm USB

1m lungime cablu

Cutia produsului include:

Cablu USB spy

Manual de utilizare in limba romana

 

10104803