Sisteme de monitorizare personalizate

Furnizăm soluții atent gândite, funcționale. În același loc beneficiați de conceptul, proiectarea, instalarea și mentenanța sistemului de securitate.

Securitate înainte de confort!
Oferim soluții integrate de supraveghere video, detecție și avertizare la incendiu, sisteme antiefratie și control acces. Certificările ISO și licențele pe care le deținem sunt garantul calității serviciilor pe care le oferim clienților noștri.

Soluții complete de securitate
Sistemele pe care vi le propunem sunt personalizate pentru a putea fi integrate într-o soluție completă de management al securității.
Un singur furnizor de servicii, o soluție originală, care funcționează perfect.

Licență
Întreaga noastră activitate se desfășoară conform normelor legislative în vigoare, deținem licență pentru proiectarea, instalarea, modificarea și întreținerea sistemelor de monitorizare eliberate de Inspectoratul General al Poliției Române și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Garanție
Oferim 24 de luni garanție pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice pentru echipamentele instalate.

Calitate
Sistemele pe care le furnizăm sunt realizate exclusiv cu echipamente de cea mai bună calitate, achiziționate de la producători cu renume în domeniu.


Proiect
Proiectele de securitate care necesită avizarea de către autoritățile de control sunt realizate de către inginerul proiectant.

Servicii integrate
Oferim soluții funcționale personalizate care îndeplinesc toate cerințele clientului.

Certificări
Suntem certificați ISO, lucru care garantează calitatea și eficienta soluțiilor de securitate pe care vi le propunem.

Sisteme de supraveghere video

Kituri de supraveghere video performante.
Un sistem de supraveghere video oferă un plus de siguranță și valoare locației dumneavoastră. Totodată, eficiența personalului de securitate este mult sporită, aceștia având posibilitatea de a monitoriza fiecare locație a perimetrului fie că este zi, fie că este noapte.
Înregistrările pot fi accesate oricând, fiind stocate pentru o perioadă determinată, stabilită de comun acord cu beneficiarul.

Rezistența la intemperii.
Folosim doar camere de supraveghere a perimetrelor exterioare care beneficiază de standardul IP66, IP67. Astfel că indiferent de condițiile meteo soluția furnizata va fi funcțională.


Rezoluție HD megapixel
Utilizăm doar camere de înaltă performanță, calitatea imaginii având rezoluții ce pornesc de la 1280 x 720 și până la 3840 × 2160 pixeli, detaliile captate oferind certitudine.


Lentilă Varifocala
Acest tip de lentila vă oferă posibilitatea de a seta unghiul de vizualizare, putând selecta fie un cadru mai larg, fie unul strâns, care necesită o atenție sporită.


Leduri IR
Înregistrarea pe timp de noapte nu este o problemă. Iluminarea cu infraroșu este activată automat în condiții de iluminare scăzută, obținând astfel imagini de calitate superioară.


Vizualizare de pe mobil
Disponibilă gratuit pe AppStore sau Google Play, aplicația vă permite conectarea la DVR din orice punct al globului.


Detalii tehnice echipamente
Un sistem de supraveghere video performant este cel mai sigur sistem de pază actual, iar camera speed dome este vedeta incontestabilă. Sistemul preia imaginile prin intermediul camerelor video performante inmagazinandu-le în DVR (digital video recorder)

Imaginile capturate de sistemul de supraveghere pot fi vizualizate atât local pe monitorul care deservește sistemul cât și online de pe calculator, laptop, tabletă sau smartphone.

Camerele de supraveghere sunt acele echipamente care preiau imaginile din aria monitorizată și le transmit către DVR în vederea prelucrării/stocării.

După modul de exploatare, acestea pot fi camere video de interior sau exterior, cu vedere pe timp de zi sau pe timp de noapte. Alte caracteristici importante sunt forma constructivă și calitatea procesorului.

Vă vom propune soluții potrivite în funcție de necesitățile reale și de caracteristicile spațiului pe care îl monitorizați.

Digital Video Recorderul, sau după cum mai este cunoscut, DVR-ul este sistemul care înregistrează și prelucrează datele transmise de către camerele de supraveghere.

Perioada de înregistrare/stocare variază în funcție de capacitatea de stocare a HDD-urilor aflate în componenta sistemului ales. Aceasta poate varia de la câteva zile până la săptămâni/luni.

De ce sisteme supraveghere video moderne?
Evoluția tehnologică a adus odată cu ea o multitudine de alternative prin care omul să-și poată duce la bun sfârșit activitățile cotidiene fară să își facă griji cu privire la acțiunea ce se petrece la nivelul casei sale, sau după caz a afacerii pe care o deține grație unui sistem supraveghere video, care vine în întâmpinarea sa ori de câte ori situația o cere.

Dacă în trecut ordinea și disciplina era asigurată pe deplin de autoritățile locale conform legii, în acest moment tot mai multe persoane proprietari de case, imobile sau magazine, apelează la firme particulare care se ocupă cu securitatea, dar totodată și la diferite tipuri de supraveghere video, soluția ideală pentru ca lucrurile să funcționeze cum trebuie pentru oameni care au o gândire în perspectivă.

Un kit supraveghere video poate constitui o lovitura de impact într-un anumit imobil?
Cu toți știm că anumite dispozitive electronice de pe piață pot reprezenta de altfel și cheia continuității în diferite contexte sociale, iar aici nu avem cum să nu precizăm importanța unui sistem supraveghere video care propune de la sine un circuit precis, ce are la bază obținerea unor imagini clare de o calitate ridicată asupra locului în care sunt plasate camerele și evident scoaterea la iveală a activității ce se petrece în acestea.

În acest moment, conform unui studiu, tot mai multe persoane care se ocupă de conducerea instituțiilor private sau de stat, apelează la un kit supraveghere video care poate constitui de altfel atât un element de siguranță, cât și unul de design.

Știai că o camera pentru supraveghere video poate fi montată într-un loc greu de detectat în vederea obținerii unor imagini atât de la o distanță apropiată, cât și de la una destul de îndepărtată?

În acest moment proprietățile cu adevărat unice ale camerelor de supraveghere pot duce chiar la atingerea unor standarde ridicate ale rezoluției, ajungând chiar până la 3840 × 2160 pixeli!

Poate rezista un sistem supraveghere video chiar și în fața unor condiții austere de lucru?
Dacă de multe ori ați crezut că o vreme ceva mai capricioasă sau un nivel ridicat de fum poate opri supravegherea ideală a unei locații, acum nu mai este o problemă.

În acest moment un kit supraveghere video poate fi dotat cu 2 până la 32 camere care sunt accesorizate cu un standard personalizat, ce are în vedere obținerea celor mai clare cadre care vă pot asigura supravegherea ideală a oricărei încăperi.

Mai mult decât atât, majoritatea acestor camere sunt dotate cu un tip de lentilă cu un specific aparte, care propun chiar și setarea unghiului de vizualizare, fie că se preferă un spectru mai larg, fie unul mai restrâns, în vederea obținerii celor mai bune rezultate posibile.

Putem vizualiza acțiunea de la nivelul unei locații 24 din 24h?
De cele mai multe ori ne-am obișnuit că diferite dispozitive electronice să aibe nevoie de încărcare permanentă sau după caz de o perioadă de repaus pentru a funcționa la parametrii înalți și a oferi performanțele de care avem nevoie.

Grație unui circuit precis, pentru un kit supraveghere video putem aduce doar laude, mai ales dacă ne raportăm la modalitatea prin care pot fi vizualizate imaginile.

Orice dispozitiv portabil care beneficiază de un sistem de operare pe platforma Android, iOS, dar și de diferite programe de descărcat aplicații, poate fi conectat la un soft pentru supraveghere video, în vederea obținerii imaginilor în timp real.

Odată conectate la internet, aceste sisteme de supraveghere video nu numai că au în misiune să ne transmită în timp real imagini din diferite locații unde au fost plasate camere, dar pot și stoca acțiunea ce se petrece într-un anume loc timp îndelungat, grație Digital Video Recordului, care are că scop prelucrarea datelor într-un mod pur profesionist.

Știai că un kit supraveghere video poate conține în subansamblul său și unități de stocare ce au ca scop păstrarea datelor chiar și un timp mai îndelungat?

Foarte multe beneficii le oferă un sistem supraveghere video la nivelul propriei locuințe, fie a unui loc de muncă, sau a unui ansamblu comercial, mai ales în ceea ce privește relațiile sociale, dar și cele pur profesionale.

Un kit supraveghere video poate reprezenta o probă pentru judecată în cazul unor situații neprevăzute?
Foarte multe camere pentru supraveghere video au constituit probe elocvente la anumite procese judecătorești ce au la bază delicte precum furtul, intrarea prin efracție, omorul calificat, înjunghierea și alte fapte de natură penală, drept pentru care acestea tind să fie elementul numărul 1 de protecție și supraveghere pentru imobilele noastre în această perioadă.

Nu numai că acestea pot fi conectate la o firmă pentru pază și protecție de cele mai multe ori, dar datorită specificațiilor tehnice care le au în dotare, permit posibilitatea unei intervenții timpurii, în cazul în care apar situații neprevăzute, lucru care în trecut nu era posibil.

Cele mai multe locuri predispuse la un număr ridicat de delicte conform unor rapoarte ale poliției sunt schimburile valutare, centrele comerciale cu program de noapte, fabricile, centrele portuare cu descărcare de mărfuri, dar și alte instituții care implică fonduri financiare nenumărate.

Astfel atât pentru locurile prezentate mai sus, dar și pentru alte locații ce implică o mai mică anvergură, dar nu în ultimul rând și pentru propriile noastre case, avem la dispoziție posibilitatea să apelăm la un kit supraveghere video, fie de interior, fie de exterior, care poate fi montat de experți în locuri greu accesibile pentru a identifica acțiunea ce se petrece la nivelul acestora.

Nu numai că ne-am securiza cum se cuvine bunurile, dar am putea și să reducem din grijile cotidiene, care și așa sunt nenumărate la nivelul unei zile, în vremurile în care trăim.

Costurile unor astfel de dispozitive variază în funcție de performanță, însă atunci când aducem în discuție protecția cu siguranță un efort financiar făcut la timp ar putea fi de altfel soluția câștigătoare în vederea evitării anumitor circumstanțe imprevizibile, un lucru pe care orice om și-l dorește fară doar și poate în vremurile noastre.

PROCESUL

Încă din anul 2008, am reușit simplificarea pașilor de implementare a soluțiilor de securitate, oferind o eficiență sporită a punerii în practică a proiectelor contractate. Am gândit fluxul de lucru în așa fel încât incinta dumneavoastră să beneficieze de maximum de siguranță fară a face rabat de la calitate.
Coordonarea perfectă interdepartamentală se traduce printr-o reducere la minimum a timpilor de instalare a soluției de securitate propusă, activitatea curentă a clientului nefiind perturbată.

Proiectarea
Proiectantul sau evaluatorul se deplasează în locație pentru a face măsurători și pentru a evalua riscul fiecărei încăperi ce face obiectul proiectului. Pe baza acestor date colectate, proiectanții noștri propun planul de implementare împreună cu specificațiile tehnice ale echipamentelor.

Infrastructura
Indiferent de soluția de securitate aleasă pentru obiectivul dumneavoastră, aceasta va avea nevoie de o infrastructură solidă pentru a putea funcționa la parametri optimi. Prima etapă a proiectului presupune cablarea magistralelor de comunicație între periferice și unitatea centrală.

Punerea în funcțiune
Înainte de punerea în exploatare a soluției de securitate se fac ultimele verificări pentru a ne asigura că totul este realizat la standardele pe care ni le-am asumat. Urmează apoi programarea unităților centrale potrivit specificațiilor din proiectul prezentat.