Senzor inundatie compatibil Electrovalva Sonoff
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Senzor inundatie compatibil Electrovalva Sonoff

40,00 lei Cu TVA

33,61 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Senzor de 433 MHz care detectează inundatia și trimite un semnal RF către dispozitivul automat de închidere a supapei WiFi

ATENȚIE - Comunică doar cu WiFi eWeLink Valve Closer. Nu comunică cu Sonoff RF Bridge etc.

Dacă contactele metalice ale senzorului sunt inundate cu apă, acestea vor fi conectate electric, iar baza senzorului va trimite un cod unic RF. Acest cod captează WiFi Valve Closeer și se închide. Utilizatorul trebuie să redeschidă singur supapa, fie manual, fie de la distanță prin aplicația eWeLink.

Atenție - din motive de siguranță, supapa nu se va deschide singură nici după ce senzorul nu mai este inundat cu apă. După incident, este necesar să verificați locul și să deschideți supapa (WiFi Valve Closer).

Alimentat cu o baterie de 3V CR2032.

Starea bateriei nu este transferată aplicației, așa că trebuie verificată în mod regulat (apăsarea butonului de pe partea principală a senzorului trebuie să închidă supapa dacă funcționează corect)

Pentru a adăuga un senzor la un dispozitiv WiFi Valve Closer:

În partea de jos, sub capacul bazei senzorului, există un comutator ON/OFF. Țineți baza cu cablurile îndreptate spre stânga și butonul de comandă departe unul de celălalt. Glisați capacul bazei în jos.

Rotiți comutatorul de alimentare în poziția ON

Pe dispozitivul WiFi Valve Closer, țineți apăsat butonul de asociere (stânga - nemarcat) timp de 4 secunde. Eliberați butonul și al doilea LED albastru se aprinde. Închidetorul de supape este acum în modul de asociere RF

Apăsați butonul de pe baza senzorului de detectare a apei de 433 MHz

Al doilea LED albastru de pe dispozitivul de închidere a supapelor clipește de două ori

Aceasta completează împerecherea.

Testați împerecherea pornind dispozitivul de închidere a supapei (de exemplu, prin aplicația eWeLink) și apoi apăsând butonul de la baza senzorului de detectare a apei de 433MHz (sau puteți scufunda senzorul în apă). Supapa se închide (se închide în aplicație)

Procedura de ștergere a senzorilor:

Pe dispozitivul WiFi Valve Closer, țineți apăsat butonul de asociere (stânga - nemarcat) timp de 10 secunde

Aceasta va șterge toți senzorii RF asociati anterior

floodsensor