Controler de temperatura inteligent pentru calorifer, Zigbee
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-50,00 leiNou

Controler de temperatura inteligent pentru calorifer, Zigbee 3.0, Control prin aplicatie, Afisaj LCD, Alb, Sonoff TRVZB

180,00 lei Cu TVA

151,26 lei Fara TVA

230,00 lei - 50,00 lei

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Controler-ul de temperatura Sonoff TRVZB este un dispozitiv avansat de control al incalzirii, care ofera o gama de functii inteligente pentru casa. Acest cap termostatic compact si inteligent functioneaza cu ajutorul protocolului wireless Zigbee si permite controlul prin intermediul aplicatiei eWeLink pe Android, iOS, Browser.

 
Caracteristici:

Control inteligent: Control vocal, de grup, setare temporizator, etc.
Detectare fereastra deschisa: Oprirea automata a caloriferului in caz de ventilare, pentru a evita risipa inutila de energie.
Compatibilitate cu Zigbee 3.0 Standard: Suporta hub-uri Zigbee folosind protocolul Zigbee 3.0 si, teoretic, poate fi adaugata la orice hub Zigbee dezvoltat conform protocoalelor Zigbee 3.0, cum ar fi SONOFF iHost, SONOFF NSPanel Pro, ZB Bridge Pro, ZBDongle-P si ZBDongle-E.
Compatibilitate cu majoritatea producatorilor de incalzire: Se potriveste cu supapele de radiator existente de tip „M30 x 1,5 mm”, iar adaptoarele pentru supape incluse sunt compatibile cu majoritatea sistemelor si producatorilor de incalzire.
Functionalitate completa: Blocarea pentru copii previne manipularea gresita a radiatorului de catre copii. Protectia impotriva inghetului asigura ca tevile nu vor ingheta, mentinand casa in siguranta. Suporta inregistrarea datelor istorice timp de 6 luni, permitand utilizatorilor sa analizeze datele pentru a optimiza inceperea incalzirii in viitor.

Integrare cu platforme si aplicatii Smart Home:

Alexa si Google Home: Control vocal si integrare facila pentru automatizarea locuintei.
SmartThings: Platforma de automatizare a locuintei dezvoltata de Samsung, care permite controlul si monitorizarea dispozitivelor inteligente din casa.
Home Assistant: O platforma open-source pentru automatizarea locuintei, care permite integrarea si controlul diverselor dispozitive inteligente intr-o singura interfata unificata.
IFTTT (If This Then That): Permite crearea de retete automate (aplets) pentru a conecta dispozitivele si serviciile inteligente intr-un mod creativ si personalizat.
Apple HomeKit: In functie de suportul oferit si de eventuale actualizari de firmware sau dispozitive intermediare (gateway-uri Zigbee compatibile), Sonoff TRVZB ar putea fi integrat si in ecosistemul HomeKit al Apple pentru controlul prin Siri si aplicatia Home.
Aplicatia eWeLink: Aplicatia oficiala pentru dispozitivele Sonoff, care permite controlul, monitorizarea si programarea acestora. eWeLink poate fi integrata cu alte platforme precum Alexa, Google Home si IFTTT pentru o experienta de utilizare integrata.





 
Specificatii:

Model: TRVZB
Conexiune: Zigbee 3.0
Alimentare: 4.5V(3 x 1.5V AA)
Culoare: Alb
Autonomie: aproximativ 1 an
Dimensiuni: 59.4x 59.4x95mm
Greutate: 154g
Material: PC





TRVZB