ALCOOL IZOPROPILIC PET 0.5L ALC-IZO-0.5 L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

ALCOOL IZOPROPILIC PET 0.5L ALC-IZO-0.5 L

10,00 lei Cu TVA

8,40 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Alcoolul izopropilic 99% este un solvent versatil si puternic utilizat intr-o gama larga de aplicatii industriale, comerciale si de uz casnic. Cu o concentratie de 99%, acest produs ofera o putere de curatare superioara si o eficacitate maxima in eliminarea murdariei, grasimilor, uleiurilor si altor reziduuri de pe diferite suprafete si obiecte. Alcoolul izopropilic este recunoscut pentru proprietatile sale de curatare si dezinfectare puternice, fiind o alegere ideala pentru igiena si intretinerea locuintelor, birourilor si spatiilor industriale.

Caracteristici cheie:

 
Concentratie ridicata de alcool: Cu o concentratie de 99%, acest alcool izopropilic ofera o putere de curatare si dezinfectare superioara, fiind capabil sa indeparteze eficient murdaria, bacteriile si virusurile de pe diferite suprafete.

Versatilitate: Alcoolul izopropilic poate fi utilizat pentru curatarea si dezinfectarea unei varietati de suprafete si obiecte, inclusiv sticla, plastic, metal, ceramica, piele si multe altele. Este potrivit pentru uz casnic, comercial si industrial.

Rapiditate in actiune: Datorita evaporarii rapide, alcoolul izopropilic se usuca rapid fara a lasa urme sau reziduuri, oferind o curatare eficienta si fara efort.

Eficienta in dezinfectare: Alcoolul izopropilic are proprietati puternice de dezinfectare, fiind eficient in eliminarea bacteriilor, virusurilor si altor organisme patogene de pe suprafete si obiecte.

Siguranta si non-toxicitate: Alcoolul izopropilic este non-toxic si sigur pentru utilizare, atat timp cat este utilizat conform instructiunilor. Cu toate acestea, trebuie utilizat cu precautie si depozitat in mod corespunzator pentru a evita orice expunere sau contact accidental.

Utilizari recomandate:

 
Curatarea si dezinfectarea suprafetelor din locuinte, birouri si spatii publice.
Indepartarea murdariei, grasimilor, uleiurilor si altor reziduuri de pe diferite suprafete si obiecte.
Curatarea si pregatirea suprafetelor pentru aplicarea de vopsea, adezivi sau alte materiale de finisare.
Curatarea si intretinerea echipamentelor electronice si a altor dispozitive sensibile.
  

Specificatii:

 
Culoare: incolor, limpede
Formula moleculara: C3H8O
Masa molara: 60,10 g.mol-1
Miros: specific(de alcool)
Densitate: 0,785-0,786 g/cm3
Puritate: 99,9%
Continut de apa: 0,1%
Aciditate ca acid acetic: 0%
Indice de refractie n20/d: 1,376
Reziduri dupa ardere: 0,001%
Volum: 500 ml
Miscibilitate in apa: miscibil

Concluzie:

 
Alcoolul izopropilic 99% este un solvent puternic si versatil, recunoscut pentru proprietatile sale de curatare si dezinfectare. Cu o gama larga de utilizari si o concentratie ridicata de alcool, acest produs este o alegere ideala pentru intretinerea si igiena locuintelor, birourilor si spatiilor industriale. Este important sa fie utilizat cu precautie si conform instructiunilor, pentru a asigura siguranta si eficacitatea utilizarii sale.

 
ALC-IZO-0.5 L