Driver de motor pas cu pas DM860H, 7.2A 80VAC / 110VDC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Driver de motor pas cu pas DM860H, 7.2A 80VAC / 110VDC

370,00 lei Cu TVA

310,92 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Driverul de motor pas cu pas DM860H este un dispozitiv de control avansat proiectat pentru a gestiona si controla motoarele pas cu pas intr-un mod eficient si precis. Cu o capacitate de curent de pana la 7.2A si o tensiune nominala de 80VAC / 110VDC, acest driver este potrivit pentru o varietate de aplicatii industriale si comerciale care necesita un control precis al motoarelor pas cu pas.

Caracteristici cheie:

 
Putere mare de iesire: Driverul DM860H ofera o putere mare de iesire, permitand utilizatorilor sa controleze motoare pas cu pas cu o capacitate de curent de pana la 7.2A. Aceasta putere mare de iesire il face potrivit pentru aplicatii care necesita un cuplu mare si o precizie inalta.

Tensiune de alimentare ridicata: Driverul este proiectat pentru a functiona la o tensiune nominala de 80VAC sau 110VDC, ceea ce il face potrivit pentru aplicatii care necesita o tensiune de alimentare ridicata pentru motoarele pas cu pas.

Control precis al curentului: Driverul este echipat cu tehnologie avansata de control al curentului, permitand utilizatorilor sa ajusteze si sa controleze cu precizie nivelul de curent furnizat motoarelor pas cu pas. Aceasta caracteristica contribuie la imbunatatirea performantei si eficientei motoarelor pas cu pas.

Protectie integrata: Driverul este echipat cu o serie de functii de protectie integrate, inclusiv protectie la supraincarcare, protectie la supratensiune si protectie la supracurent, pentru a asigura functionarea sigura si fiabila a sistemului.

Interfete versatile: Driverul DM860H este echipat cu o serie de interfete versatile, inclusiv interfete de control analogice si digitale, permitand integrarea usoara intr-o varietate de aplicatii si sisteme de control.

Utilizari recomandate:

 
Echipamente CNC (Computer Numerical Control)
Imprimante 3D si alte echipamente de fabricatie aditiva
Echipamente de automatizare industriala
Masini de taiere si gravura cu laser
Echipamente de scanare medicala si industriala

Specificatii:

  
Tensiune de operare: 18~80V AC / 24~110V DC
Iesire curent maxim: 7.2A
Frecventa maxima: 200kHz.

Concluzie:

 
Driverul de motor pas cu pas DM860H este un dispozitiv puternic si fiabil care ofera un control precis si eficient al motoarelor pas cu pas intr-o varietate de aplicatii industriale si comerciale. Cu o putere mare de iesire, tensiune de alimentare ridicata, control precis al curentului si protectie integrata, acest driver este o solutie ideala pentru cei care cauta un control de inalta calitate al motoarelor pas cu pas in aplicatiile lor.

 
OKYN0648