Modul de driver de motor DC cu 2 canale 1,5 A OKY3901
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Modul de driver de motor DC cu 2 canale 1,5 A OKY3901

5,00 lei Cu TVA

4,20 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Modulul de driver de motor DC cu 2 canale 1,5 A OKY3901 este un dispozitiv versatil si eficient, proiectat pentru a controla miscarea si directia de rotatie a motoarelor de curent continuu (DC) intr-o varietate de aplicatii. Cu o putere de iesire de pana la 1,5 A pe canal, acest modul ofera o solutie robusta si fiabila pentru controlul motoarelor DC in proiectele DIY (do-it-yourself) si de automatizare.

Caracteristici cheie:

 
Controlul motorului DC: Modulul este conceput pentru a controla miscarea si directia de rotatie a motoarelor DC, permitand utilizatorilor sa controleze cu precizie viteza si directia de rotatie a motoarelor intr-o varietate de aplicatii.

2 canale independente: Modulul dispune de doua canale independente, ceea ce permite controlul separat al doi motoare DC sau a unui singur motor cu doua directii de rotatie. Aceasta functionalitate ofera flexibilitate si posibilitati extinse de control in diverse aplicatii.

Putere de iesire mare: Cu o putere de iesire de pana la 1,5 A pe canal, modulul poate controla cu succes o gama larga de motoare DC de diferite dimensiuni si specificatii, asigurand o functionare fiabila si eficienta in diverse aplicatii.

Protectie integrata: Modulul este echipat cu protectie impotriva supracurentului, supratensiunii, subtensiunii si inversarii polaritatii, asigurand o protectie fiabila impotriva daunelor cauzate de conditii anormale de functionare sau de conexiuni gresite.

Compatibilitate extinsa: Modulul este compatibil cu o varietate de microcontrolere si placi de dezvoltare, inclusiv Arduino, Raspberry Pi si altele, permitand integrarea usoara si utilizarea intr-o varietate de proiecte si aplicatii.

Utilizari recomandate:

 
Roboti si vehicule autonome
Imprimante 3D si alte echipamente de control al miscarii
Sisteme de automatizare industriala si robotica
Proiecte DIY si experimente electronice

Specificatii:

  
Dimensiune: 18.5*16mm;
Tensiune de intrare: 3 - 10V;
Curentul de iesire cu un singur pod H: 1,5A, poate conduce 2 motoare DC;
Protectie incorporata la supracurent, protectie la scurtcircuit, blocare sub tensiune si protectie la supraincalzire.
Modul de repaus cu consum redus de energie.
Utilizare: poate conduce 1.5A dupa motorul de curent continuu si motorul pas cu 4 fire. 

1. ULT PIN: setat mod. Nivelul scazut este modul de repaus
2. OUT1, OUT2: punte H cu 1 canal controlată de IN1/IN2
3. OUT3, OUT4: punte H cu 2 canale controlata de IN3/IN4
4. EEP PIN: Protectie la iesire. Implicit nu este nevoie de conectare.
5. VCC: 3-10V
6. GND.

Concluzie:

 
Modulul de driver de motor DC cu 2 canale 1,5 A OKY3901 este o componenta esentiala pentru cei care lucreaza cu motoare DC si doresc sa controleze miscarea si directia de rotatie a acestora in proiectele lor. Cu caracteristici avansate, o putere de iesire mare si o protectie integrata, acest modul ofera o solutie robusta si fiabila pentru controlul motoarelor DC intr-o varietate de aplicatii in domeniul roboticai, al automatizarii si al experimentelor electronice.

 
OKY3901