XVR5116HS-I3 DVR Dahua 16 canale Pentabrid 1080P audio hdcvi 1
    XVR5116HS-I3 DVR Dahua 16 canale Pentabrid 1080P audio hdcvi 1
  • -140,00 lei

Descriere:

Dahua XVR5116HS-I3 este un DVR, fiind una din cele mai bune optiuni daca se doreste supravegherea video analogica la rezolutia Full HD, el suporta functii inteligente precum recunoastere faciala sau detectare de miscare cu clasificarea persoanelor sau a autoturismelor pe toate cele 16 canale analogice.

Acest DVR face parte din seria produselor WizSense, o tehnologie AI, cu algoritmi de invatare profunda, menita sa recunoasca persoanele si autovehiculele, dar si sa prezica anumite evenimente. Astfel, prin tehnologia WizSense, o tinta / un intrus poate fi rapid detectata in urma unui eveniment, datorita utilizarii descurajarii active (Active Deterrance). In cazul unui accident, utilizatorii pot fi alertati in timp real prin notificarile push, fiind informati cu privire la cauza acestuia. In plus, WizSense se diferentiaza prin posibilitatea transmiterii anumitor avertismente, cu privire la posibile incidente, utilizand o tehnologie numita AI SSA (Scene Self-Adapt Scenery).

WizSense

full hd

Suporta 16 Canale analogice Full HD su 24 canale IP

DVR-ul suporta camere de pana la 5 MP insa rezolutia maxima de inregistrare este de 5M-N. Noi recomandam sa utilizati acest DVR impreuna cu camere de 2 MP(Full HD). Rezolutia camerelor IP este de pana la 6 MP, insa este limitata de latimea de banda de intrare de 128 Mbps.

DVR-ul suporta pana la 24 de camere ip, daca nu sunt conectate camerele analogice, sau pana la 8 camere IP impreuna cu cele analogice.

Inteligenta artificiala

Aceasta functie este reprezentata de actiuni care in mod normal pot fi efectuate doar de persoane.

Functiile AI din acest DVR sunt: recunoasterea faciala pe 2 canal si detectarea inteligenta a miscarii pe cele 16 canale analogice.

ai
detectare faciala

Recunoastere Faciala si detectare straini

Aceasta functie va ajuta sa identificati mai repede persoanele dorite sau persoanele straine.

Pentru a putea identifica persoanele dorite, trebuie creata o baza de date unde veti introduce numele, sexul, varsta s.a.m.d, iar mai apoi veti activa alarma de detectare.

Detectare performanta a miscarii si protectie perimetre

DVR Dahua XVR5116HS-I3, va detecta miscarea produsa de vehicule sau persoane, astfel va deosebi alarmele false generate de alte obiecte sau fenomene meteo.

De asemenea, integrarea in aplicatia mobila DMSS, va permite sa vizualizati in timp rea imaginile captate. In cazul unei modificari veti fi atentionat prin notificarile push, trimise pe mobil.

notificari live detectare miscare

Protectie perimetru

Totodata beneficiaza de functia de protectie perimetru, care permite incadrarea spatiului supravegheat intr-un chenar, astfel va fi detectata miscare doar in acea zona aleasa de dumneavoastra, eliminand celelalte zone.

protectie perimetru
codec

Comprimare eficienta cu H.265+ si stocare pe HDD

Codecul performant H.265+ sau AI Coding va permite sa stocati mai multe inregistrari pe HDD, fara sa pierdeti din calitate, astfel veti utiliza o latime de banda mult mai mica.

Inregistrare audio de la camere HDCVI cu microfon

Sunetul insa poate fi inregistrat doar de la camere cu microfon care au ca tehnologie principala de transmise HDCVI, cum sunt camerele Dahua si camerele Safer HDCVI.

hcvi
XVR5116HS-I3

4 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.
Produs adăugat pentru comparare.