Descriere:
 
DVR-ul XVR5108HS-4KL-I3 reprezinta generatia noua a seriei 5 de la Dahua. Acesta suporta 8 camere IP simultan cu cele analogice sau pana la 16 camere IP fara cele analogice. XVR-ul vine cu o serie de caracteristici moderne, precum suport pentru HDD de pana la 16 TB, recunoastere faciala pe 2 canale analogice, detectare miscare cu clasificare om vehicul s.a.

Acest DVR face parte din seria produselor WizSense, o tehnologie AI, cu algoritmi de invatare profunda, menita sa recunoasca persoanele si autovehiculele, dar si sa prezica anumite evenimente. Astfel, prin tehnologia WizSense, o tinta / un intrus poate fi rapid detectata in urma unui eveniment, datorita utilizarii descurajarii active (Active Deterrance). In cazul unui accident, utilizatorii pot fi alertati in timp real prin notificarile push, fiind informati cu privire la cauza acestuia. In plus, WizSense se diferentiaza prin posibilitatea transmiterii anumitor avertismente, cu privire la posibile incidente, utilizand o tehnologie numita AI SSA (Scene Self-Adapt Scenery).

DVR cu rezolutia de pana la 8 MP

DVR-ul permite inregistrarea cu rezolutia de pana la 6 MP 3K pentru camerele analogie si 8 MP 3K pentru camerele IP. 


Specificatii:

Numarul de cadre pe secunda variaza in functie de rezolutia camerelor:

Full HD 2MP: 25 cadre pe secunda
4MP/3MP: 15 cadre pe secunda
5 MP: 12 cadre pe secunda
6 MP: 10 cadre pe secunda
4K: 7 cadre pe secunda

DVR cu functii moderne bazate pe inteligenta artificiala (AI)

DVR-ul vine cu o serie de functii inteligente pe care in mod normal nu le poate face decat o persoana, precum ar fi:

Detectarea si recunoasterea faciala
Detectarea miscarii intr-un anumit perimetru
Clasificarea pe tip de tinta a miscarii (om/vehicul)
Inregistrare cu pana la 60 de secunde inaintea detectarii miscarii
Cautare AI, dupa fete, nume, sex, varsta etc.
Comprimare imagini cu AI Coding

Recunoastere Faciala 

Functia de recunoastere faciala poate functiona pe pana la 2 canale analogice. Aceasta permite recunoasterea persoanelor, a sexului, a varstei, a expresiei faciale, a purtarii sau nu a ochelarilor, mastii de protectia s.a.

Pentru a recunoaste automat o persoana puteti sa creati o baza de date si sa adaugati persoanele. Atunci cand o persoana este recunoscuta sau nu, XVR-ul poate sa emita o alarma, in functie de cum este configurat. 

Detectare miscare performanta, cu clasificare om / vehicul

Software-ul DVR-ului XVR5108HS-4KL-I3 permite detectarea miscarii si inceperea pre-inregistrarii cu pana la 30 de secunde inainte ca obiectul care a provocat alarma de miscare sa apara in cadru.

De asemenea, acesta permite detectarea atat a persoanelor, cat si a vehiculelor si ofera informatii suplimentare legate de varsta, sexul, imbracamintea persoanelor. 

In plus, prin aplicatia mobila DMSS, aveti acces la notificari live pe mobil, transmise in timp real.

Protectie perimetru

Acest DVR va permite sa selectati o zona in cadrul supravegheat, zona in care ulterior va fi detectata miscarea, celelalte spatii fiind ignorate. Aceasta functie este utila atunci cand doriti sa supravegheati un cadru aparte dintr-o curte sau doar o parte din strada.
Cablare cu cablu coaxial sau cu videobaluni

Camerele de supraveghere analogice se port conecta la acest NVR fie prin cablul coaxial - Metoda cea mai sigura - dar si prin cablu UTP cu videobaluni.

Camerele IP trebuie doar conectate in aceasi retea sau in acelasi Router / Switch la care este conectat XVR-ul.

Suporta pana la 16 camere IP

DVR-ul Suporta pana la 16 camere IP daca se deconecteaza camerele analogice, sau pana la 8 camere IP simultan cu cele analogice.

Functiile Inteligente nu sunt disponibile pe canalele IP.

Audio Prin HDCVI

DVR-ul suporta inregistrarea sunetului de la camere prin tehnologia HDCVI. Asta inseamna ca va putea inregistra sunet de la camere CU MICROFON produse de Dahua sau SAFER, care suporta Audio Prin HDCVI.

Mai mult, DVR-ul are o intrare si o iesire audio la care se pot conecta microfoane externe.

Comprimare eficienta, cu AI Coding

AI Coding este o tehnologie de comprimare bazata pe inteligenta artificiala, creata de catre Dahua. AI coding va detecta zonele statice din cadru si le va comprima mai puternic, astfel imaginile vor avea aceasi calitate dar vor ocupa mai putin spatiu de stocare.

XVR5108HS-4KL-I3

4 alte produse in aceeasi categorie:

Browse the collection of our category products.
Produs adăugat pentru comparare.