Cronometru electronic carcasa color, afisaj LCD ZK-2206
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Cronometru electronic carcasa color, afisaj LCD ZK-2206 OKYN0907-5

16,00 lei Cu TVA

13,45 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Cronometrul electronic ZK-2206 OKYN0907-5 este un instrument modern si versatil, proiectat pentru a oferi o masurare precisa si convenabila a timpului intr-o varietate de aplicatii, de la sport si fitness la gatit si laboratoare. Cu un design ergonomic, un afisaj LCD clar si o carcasa colorata, acest cronometru electronic ofera utilizatorilor o experienta placuta si eficienta in timpul utilizarii.

Caracteristici cheie:

 
Afisaj LCD clar: Cronometrul este echipat cu un afisaj LCD de inalta calitate, care ofera o afisare clara a timpului masurat si a altor functii disponibile. Afisajul luminos si usor de citit asigura o vizualizare rapida si precisa a timpului, chiar si in conditii de iluminare redusa.

Carcasa colorata: Cronometrul are o carcasa colorata, care adauga un aspect atragator si modern dispozitivului. Carcasa colorata poate fi disponibila in diferite culori vibrante si pline de viata, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege un model care sa se potriveasca preferintelor lor estetice.

Butoane intuitive: Dispozitivul este dotat cu butoane intuitive si usor de utilizat, care permit utilizatorilor sa controleze si sa opereze cronometrul fara efort. Butoanele tactile ofera feedback precis si rapid, permitand utilizatorilor sa seteze si sa ajusteze timpul cu usurinta.

Functii multiple: Cronometrul electronic are o gama variata de functii, inclusiv cronometru, temporizator, alarma si ceas. Aceste functii versatile fac ca dispozitivul sa fie ideal pentru o gama larga de activitati si aplicatii, cum ar fi sportul, fitness-ul, gatitul, laboratoarele si multe altele.

Alimentare convenabila: Dispozitivul este alimentat de obicei de la o baterie interna sau de la o sursa externa de alimentare, cum ar fi o priza de perete sau un port USB. Acest lucru ofera utilizatorilor o flexibilitate sporita in ceea ce priveste modul de alimentare si utilizare a cronometrului.

Portabilitate si usurinta in utilizare: Cronometrul electronic este compact si usor de transportat, permitand utilizatorilor sa-l utilizeze in diverse locatii si situatii. Designul ergonomic si functiile intuitive fac ca dispozitivul sa fie usor de utilizat si potrivit pentru o gama larga de utilizatori, inclusiv incepatori si profesionisti.
  

Specificatii:

 
Material: ABS, magneti
Dimenisiuni: 7x6.4x2cm
Mod de functionare: cronometru, alarma, ceas
Prindere: spate magnetic, suport retractabil si carlig de agatat
Culoare: alb, rosu, albastru, negru

Concluzie:

 
Cronometrul electronic cu carcasa color si afisaj LCD ZK-2206 OKYN0907-5 este un instrument versatil si eficient, ideal pentru masurarea precisa si convenabila a timpului intr-o varietate de aplicatii. Cu un afisaj LCD clar, o carcasa colorata atragatoare si functii multiple, acest cronometru electronic ofera utilizatorilor o experienta placuta si eficienta in timpul utilizarii, fiind potrivit pentru diverse activitati si situatii.

 
OKYN0907-5