Comutator wireless compatibil eWeLink-Remote, Sonoff S-MATE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Comutator wireless compatibil eWeLink-Remote, Sonoff S-MATE

40,00 lei Cu TVA

33,61 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:


Sonoff S-MATE este un modul de telecomanda „eWeLink-Remote” care trimite un semnal de comutare catre un receptor echipat cu dispozitiv inteligent eWeLink-Remote, cum ar fi Sonoff Mini R3.
Comutatorul conectat la cele trei intrari ale S-MATE poate fi asociat cu pana la trei dispozitive receptor eWeLink-Remote diferite, adica pana la trei Sonoff Mini R3 separate pot fi conectate cu trei butoane (sau trei cu un buton, unul cu doua -buton si un buton) comutator conectat la un S-MATE.
Asadar, Sonoff Mini R3 are un receptor „eWeLink-Remote” care nu foloseste tehnologia RF de 433MHz, ci o noua tehnologie specifica Sonoff care probabil foloseste o tehnologie Bluetooth Low Energy pentru telecomanda fara fir. 
Conform descrierii producatorului, telecomanda wireless a telecomenzii eWeLink-Remote este capabila sa aiba o raza de actiune mult mai mare decat RF, pana la 150 de metri in camp deschis, care poate fi de pana la 3-5 ori raza RF.



Nu este necesar un gateway separat pentru a controla de la distanta produse WiFi sau Zigbee (spre deosebire de RF care necesita un gateway RF), deoarece produsele cu un receptor eWeLink-Remote (cum ar fi Sonoff Mini R3) sunt, de asemenea, gateway-uri eWeLink-Remote si pot transmite comanda de comutare catre alte dispozitive prin cloud-ul eWeLink conform setarilor Scenei;


Cum se utilizeaza un Sonoff S-MATE?

Sonoff S-MATE are un transmitator „eWeLink-Remote”, iar Sonoff Mini R3 (disponibil ca produs separat) are un receptor eWeLink-remote. Sonoff Mini R3 trebuie conectat la dispozitivul electric, cum ar fi o lampa, cu un fir sub tensiune si neutru, care este necesar pentru ca dispozitivul sa functioneze oricum, deci este disponibil acolo in toate cazurile. Iar Sonoff S-MATE poate fi plasat in priza de perete pentru intrerupatoarele conventionale conectate doar la firele de faza, va putea detecta conexiunea pe intrerupatorul de perete si va putea trimite de la distanta controlul unui sonoff Mini R3 prin metoda wireless eWeLink-Remote.



Sonoff S-MATE are 3 intrari de comutator, adica poate detecta comutarea unui comutator cu trei butoane sau a unui comutator cu 1 buton si 2 butoane sau trei comutatoare cu un singur buton, iar fiecare S-MATE poate fi imperecheat cu pana la 3 relee diferite Sonoff MINI R3 fara fir:



Este bine de stiut ca intrarile (L), (L1), (L2), (L3) din Sonoff S-MATE sunt conectate in interior, sunt doar acolo pentru a oferi o modalitate convenabila de conectare a firelor, firele sub tensiune nu sunt necesare pentru functionarea modulului S-MATE. 
Cu alte cuvinte, Sonoff S-MATE poate detecta comutarea nu doar de la un intrerupator de perete alimentat la 230 V AC, ci si un intrerupator de perete fara fire, deoarece este alimentat de o baterie CR2032, deci chiar daca intrerupatorul si lampa nu sunt conectate cu fiecare.

Cand imperecheati Sonoff Mini R3 si Sonoff S-MATE, Sonoff Mini R3 actioneaza ca un gateway sau hub „eWeLink-remote”, astfel incat comutatorul conectat la un Sonoff S-MATE va permite sa controlati si alte dispozitive eWeLink. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati o Scena in aplicatia eWeLink si sa definiti ce alte dispozitive eWeLink doriti sa comutati de la comutatorul de perete. Ca de obicei, Scenele inteligente necesita conexiune la Internet pentru a functiona, cu exceptia cazului in care controlam releul Mini R3 de la modulul S-MATE, care functioneaza chiar daca esti offline.

Caracteristici:


Modul mic de comutator de perete fara fir - se potriveste de obicei intr-o priza de perete in spatele unui comutator traditional doar cu faza;
Comutare fara fir – poate fi instalata si intr-un comutator fara fir in spatele unui intrerupator normal;
Se potriveste intr-o priza circulara standard UE, totusi se recomanda o cutie de racordare cu adancime mai mare;
Modul de comutator eWeLink-remote - asociat cu Sonoff Mini R3 (sau alta unitate echipata cu un gateway eWeLink-Remote) care primeste semnalul de la S-MATE eWeLink-Remote si il transmite catre alte dispozitive eWeLink prin cloud;
Comuta Sonoff Mini R3 asociat fara conexiune la internet.

Specificatii:


Model: S-MATE;
Power supply: Baterie 3V  CR2032 (inclusa);
Material carcasa: Plastic;
TensiuneIntrare: 100-240V ~ 50/60Hz 16A Max;
Tensiune iesire: 100-240V ~ 50/60Hz 16A Max;
Temperatura de lucru: -10°C~40°C;
Dimensiuni: 54x45x24mm.
6920075776782