Intrerupator smart wireless ZigBee Sonoff SNZB-01P
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Intrerupator smart wireless ZigBee Sonoff SNZB-01P

50,00 lei Cu TVA

42,02 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

  
 
 
Nota: SNZB-02P trebuie utilizat cu Zigbee Hub!
 
 
 

SONOFF SNZB-01P este un mic intrerupator inteligent fara fir Zigbee care poate incapea chiar si in buzunar, cu actiuni prestabilite pentru o singura apasare, dubla apasare si apasare lunga pentru a controla mai multe dispozitive.
  

 
In comparatie cu SNZB-01 , SNZB-01P are design si performanta imbunatatite. Cu o suprafata mai mare a butoanelor, 5 ani de viata a bateriei, buton de asociere extern, bateria este mai usor de instalat si inlocuit.
 
 
 
SNZB-01P poate fi plasat oriunde aveti nevoie, sau lipiti cu adeziv 3M si o placa metalica pe o suprafata plana oriunde, apoi creati o scena inteligenta, cum ar fi oprirea tuturor dispozitivelor cu o singura apasare. Controlul bidirectional este disponibil chiar si pentru a aprinde/stinge lumina din doua locatii.
 
 
 
In plus, SNZB-01P poate fi folosit si ca sonerie atunci când este conectat la NSPanel Pro , veti fi anuntat când vizitatorii apasa pe comutatorul wireless.
 
 
 
SNZB-01P functioneaza cu baterie, telefonul dvs. mobil va primi o notificare de descarcare a bateriei cand nivelul ramas al bateriei este scazut. SNZB-01P suporta verificarea istoricului de 3 luni.
 
  
  
 

  

Specificatii:

 
Model: SNZB-01P;
Conexiune fara fir: ZigBee (IEEE 802.15.4);
Model de baterie: CR2477;
Temperatura de lucru: -10°C-60°C;
Material carcasa: PC;
Greutate neta: 27,8 g;
Dimensiunea produsului: 45x45x17,7mm.
 
 

 
SNZB-01P