Lanterna frontala pentru drumetii, 400 LM, reincarcabila, Wuben
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna frontala pentru drumetii, 400 LM, reincarcabila, Wuben H5

200,00 lei Cu TVA

168,07 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 

Lanterna frontala Wuben H5 este un dispozitiv reincarcabil, conceput pentru drumetii si alte activitati in aer liber, oferind o combinatie excelenta de putere, versatilitate si confort. Aceasta lanterna este echipata cu caracteristici inovatoare care o fac ideala pentru utilizarea zilnica si pentru situatii specifice.

Caracteristici Cheie:

Fascicul Rotativ 360 de Grade:

Lanterna Wuben H5 dispune de un arbore care poate fi rotit la 360 de grade. Aceasta caracteristica unica permite utilizatorului sa regleze unghiul fasciculului in functie de necesitatile specifice, oferind o flexibilitate maxima in utilizare.

Fasciculul ajustabil asigura o iluminare optima indiferent de directia in care aveti nevoie de lumina, ceea ce este esential pentru drumetii si alte activitati care necesita orientare precisa.

Design Magnetic:

Atat clema usoara, cat si partea din spate a lanternei H5 sunt echipate cu magneti puternici. Acest design permite atasarea rapida si sigura a lanternei pe suprafetele metalice, eliberand mainile pentru alte activitati.

Designul magnetic este deosebit de util in situatii de lucru sau reparatii, unde este necesara o sursa de lumina fixa.

Putere si Luminozitate:

Lanterna H5 ofera o luminozitate de pana la 400 de lumeni, suficient de puternica pentru utilizarea zilnica si activitati in aer liber.

Unghiul fasciculului de 175 de grade asigura o acoperire larga, iluminand eficient o arie extinsa in fata utilizatorului.

Compatibilitate Baterie:

H5 este compatibila cu baterii de tip 2A si litiu-ion 14500, oferind optiuni flexibile pentru alimentare. Aceasta compatibilitate permite utilizatorului sa evite problemele legate de bateriile descarcate, avand intotdeauna o optiune de rezerva la indemana.

Bateria reincarcabila asigura o durata lunga de utilizare si reduce necesitatea de a achizitiona baterii de unica folosinta, fiind o solutie ecologica si economica.

Versatilitate:

Wuben H5 poate fi utilizata atat ca lanterna frontala, cat si ca mini lanterna de mana. Aceasta versatilitate face din H5 un echipament compact si multifunctional, potrivit pentru o gama larga de aplicatii.

Designul sau compact si usor de transportat permite utilizarea in diverse scenarii, de la drumetii si camping la reparatii si activitati casnice.

Specificatii:

 

Mod iluminare:

14500 Li-Ion:

-High: Lumeni 400-250, autonomie 10 min - 1.5 ore;

-Med: Lumeni 150, autonomie 3 ore;

-Low: Lumeni 50, autonomie 7 ore;

-Moon: Lumeni 1, autonomie 120 ore;

-Mod SOS: Lumeni 150.

LED: 1 x OSRAM P9;

Distanta: 73m;

Greutate: 43g (fara acumulatori), 63g (cu acumulatori);

Rezistent la apa: IP68 (2m timp de o ora);

Rezistenta la impact: 1.5 m;

Dimensiuni: 72mm x 22.8 mm x 23.8 mm. 

H5