Lanterna tactica, reincarcabila, 2000 lumeni, Wuben T1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna tactica, reincarcabila, 2000 lumeni, Wuben T1

433,00 lei Cu TVA

363,87 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 

Lanterna tactica reincarcabila Wuben T1 de 2000 de lumeni este un instrument esential pentru orice profesionist sau aventurier care necesita o iluminare puternica si fiabila. Cu un design unic al comutatorului, port de incarcare USB-C protejat, performanta impresionanta si durabilitate exceptionala, T1 se remarca ca o alegere de top pentru diverse activitati in aer liber si situatii tactice. Indiferent daca sunteti intr-o drumetie, la camping, la vanatoare sau in cautarea unui instrument de autoaparare de incredere, Wuben T1 este lanterna care nu va va dezamagi.

Comutator Unic:

Design Inovator al Cozii: Wuben T1 dispune de un design unic al comutatorului de la coada, permitand utilizatorilor sa impinga si sa apese pentru a accesa diferite moduri de iluminare. Aceasta faciliteaza o utilizare rapida si intuitiva, ideala pentru situatii tactice.

Moduri Multiple: Modul exterior si modul tactic pot fi comutate rapid in orice moment, oferind flexibilitate maxima in functie de necesitatile utilizatorului.

Port de Incarcare USB-C cu Garnitura Mecanica:

Baterie Li-ion 18650: Alimentata de o baterie de 3100mAh, lanterna se incarca eficient printr-un cablu USB-C.

Protectie Avansata: Designul de etansare mecanica protejeaza portul de incarcare de daune externe, asigurand durabilitate si fiabilitate in conditii dure.

Performanta Puternica:

LED LUMINUS SST40: T1 ofera o putere impresionanta de pana la 2000 de lumeni, asigurand o iluminare puternica si clara.

Raza Lunga de Actiune: Cea mai lunga raza a fasciculului este de pana la 498 de metri, permitandu-va sa vedeti clar la distante mari.

Durata Lunga de Functionare: 

Pana la 100 de Ore: Wuben T1 ofera o durata de functionare de pana la 100 de ore, fiind perfecta pentru drumetii, camping, vanatoare si autoaparare.

Fiabilitate in Utilizare: Aceasta durata lunga de functionare asigura ca lanterna va fi un companion de incredere in orice situatie.

Fiabilitate si Profesionalism:

Intrerupator Tactic de Coada: Designul tactic al comutatorului de la coada permite o utilizare rapida si eficienta in situatii de urgenta.

Rezistenta la Apa si Impact: Cu un rating de rezistenta la apa IP68 si o rezistenta la impact de 1,5 metri, Wuben T1 este ideala pentru activitati in aer liber si conditii dure.

 

Specificatii:

 

Mod iluminare:

-High: Lumeni 2000 - 700, autonomie 1 min - 1.5 ore;

-Med: Lumeni 550, autonomie 2.5 ore;

-Low: Lumeni 130, autonomie 10 ore;

-Eco: Lumeni 5, autonomie 100 ore;

-Mod stroboscop: Lumeni 2000;

-Mod SOS: Lumeni 150.

LED: LUMINUS SST40;

Greutate: 165g;

Rezistenta la apa: IP68 (adancime max 2m timp de 1 ora);

Rezistenta la impact: max 1.5 m;

Dimensiuni: 162mm x 40mm.

T1