Lanterna tactica compacta, reincarcabila, 1200 lumeni, Wuben C3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna tactica compacta, reincarcabila, 1200 lumeni, Wuben C3

180,00 lei Cu TVA

151,26 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 

Lanterna compacta reincarcabila Wuben C3 de 1200 lumeni este un instrument indispensabil pentru orice utilizator care necesita o solutie de iluminare portabila, puternica si fiabila. Cu un design compact si usor, tehnologie avansata LED, moduri multiple de iluminare si constructie durabila, Wuben C3 este perfecta pentru activitati zilnice, drumetii, camping, si situatii de urgenta. Rezistenta la apa si materialele de calitate o fac o alegere ideala pentru orice aventura in aer liber.

Luminozitate Puternica si Raza Lunga:

Putere Maxima: Lanterna Wuben C3 ofera o putere maxima de 1200 de lumeni, suficienta pentru a ilumina clar orice zona intunecata.

Raza Lunga: Fasciculul luminos al lanternei poate ajunge pana la 587 ft (aproximativ 179 metri), asigurand vizibilitate pe distante mari si oferindu-va cel mai mare suport in intuneric.

Tehnologie Avansata LED:

LED OSRAM P9: Utilizarea unui LED german de inalta calitate OSRAM P9 asigura o luminozitate excelenta si eficienta energetica.

Circuit Protejat: Lanterna este echipata cu un circuit protejat pentru instalarea inversa a bateriei, garantand atat siguranta cat si performanta de inalta calitate.

Moduri Multiple de Iluminare:

Versatilitate: Wuben C3 ofera mai multe moduri de iluminare pentru a raspunde diferitelor nevoi: High, Medium, Low, Eco, SOS si Strobe. Aceste moduri permit utilizarea lanternei in diverse situatii, de la activitati de zi cu zi pana la situatii de urgenta.

Design Usor si Compact:

Dimensiuni Reduse: Cu o lungime de doar 4,78 inci si un diametru de 1 inch, C3 este mai mica decat un smartphone si extrem de portabila.

Greutate Usoara: Cantarind doar 4,34 oz (aproximativ 123 grame), lanterna este usor de transportat in buzunar sau geanta, fiind ideala pentru utilizarea zilnica.

Material Premium si Rezistenta la Apa:

Constructie Durabila: Lanterna este construita dintr-un aliaj de alumina de calitate aeronautica, asigurand durabilitate si rezistenta la uzura.

Tratament de Oxidare: Suprafata lanternei este tratata cu un proces de oxidare pentru a-i conferi rezistenta suplimentara.

Rezistenta la Apa: Wuben C3 are un grad de protectie IP68, supravietuind sub apa pana la 6,56 ft (aproximativ 2 metri) timp de 1 ora, facand-o ideala pentru utilizarea in conditii meteorologice nefavorabile.

 

Specificatii:

 

Mod iluminare:

-High: Lumeni 1200-500, autonomie 1 min - 2.5 ore;

-Med: Lumeni 400, autonomie 3.5 ore;

-Low: Lumeni 80, autonomie 20 ore;

-Eco: Lumeni 5, autonomie 143 ore;

-Mod stroboscop: Lumeni 1200;

-Mod SOS: Lumeni 200.

LED: OSRAM P9;

Greutate: 73g (fara acumulator), 123g (cu acumulator);

Rezistenta la apa: IP68;

Rezistenta la impact: max. 1.5m;

Dimensiuni: 121.5mm x 25.4mm.

C3-A