Lanterna reincarcabila EDC, 2500 LM, culoare albastru, Wuben X2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna reincarcabila EDC, 2500 LM, culoare albastru, Wuben X2

450,00 lei Cu TVA

378,15 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 

Wuben X2 este o lanterna EDC robusta si versatila, care combina luminozitatea ridicata (pana la 2500 de lumeni) cu o durata de functionare extinsa (pana la 80 de ore la cea mai mica setare), rezistenta la apa (IP68) si rezistenta la socuri. Cu un design compact si usor, multiple moduri de iluminare si capacitati de incarcare rapida, Wuben X2 este partenerul ideal pentru aventuri in aer liber, activitati zilnice si situatii de urgenta. Disponibila in diverse versiuni si culori, aceasta lanterna puternica si adaptabila este indispensabila pentru orice utilizator care cere performanta si fiabilitate.

Performanta Superioara

Luminozitate Remarcabila: Cu o putere maxima de 2500 de lumeni, Wuben X2 este ideala pentru o varietate de sarcini, inclusiv camping, drumetii si apararea casei.

Durata Lunga de Functionare: Ofera pana la 80 de ore de utilizare continua la cea mai scazuta setare, asigurandu-va ca aveti rezerve ample de energie pentru expeditii prelungite.

Design Compact si Usor

Dimensiuni Reduse: Masoara doar 85 mm in lungime si cantareste 115 g, facand-o extrem de portabila si usor de manevrat.

Portabilitate Fara Efort: Ideala pentru transportul zilnic si activitati in aer liber, fiind usor de integrat in echipamentul dvs.

Distanta Impresionanta a Fasciculului

Iluminare Extinsa: Cu o distanta a fasciculului de pana la 146 de metri, Wuben X2 poate ilumina eficient zone extinse, perfecta pentru diverse aplicatii.

Moduri de Iluminare Versatile

Sase Moduri de Iluminare: Scazut, mediu, ridicat, turbo, SOS si stroboscop, oferind flexibilitate maxima pentru orice situatie.

Adaptabilitate Extinsa: Permite utilizatorilor sa selecteze modul optim pentru cerintele lor specifice, fie ca este vorba de activitati de zi cu zi sau de situatii de urgenta.

Incarcare Rapida de Tip C

Reincarcare Eficienta: Echipata cu un port de incarcare rapida de tip C, asigurand timpi de reincarcare rapizi si timpi de nefunctionare minimi.

Franghie de Incarcare Practica: Include o franghie convenabila pentru incarcare din mers, perfecta pentru aventuri in aer liber.

Caracteristici Suplimentare

Maner cu Pulbere Fluorescenta: Faciliteaza localizarea si recuperarea usoara in conditii de lumina scazuta.

Protectie Superioara: Utilizarea unui adeziv UV hibrid etans si rezistent la praf garanteaza o protectie excelenta impotriva elementelor de mediu.

Maiestrie si Durabilitate

Tehnici de Precizie: Fabricata cu anodizare, gravare cu laser si prelucrare CNC, oferind o calitate si durabilitate exceptionale.

Fiabilitate si Rezistenta: Cu un rating IP68, Wuben X2 ofera protectie la nivel inalt impotriva prafului si apei, asigurandu-va ca este pregatita pentru orice provocare.

Accesorii Incluse

Difuzor Rosu: Ofera o lumina moale si mai putin intruziva, ideala pentru activitati nocturne, fotografie si video in infrarosu, inspectii de siguranta si iluminarea obiectelor in conditii de lumina scazuta.

Snur de Incarcare Multifunctional: Permite transportul si incarcarea lanternei in mod convenabil in deplasare, asigurandu-va ca ramaneti pregatit pentru orice activitate.

 

Specificatii:  

Mod iluminare:

LED OSRAM P9:

-Turbo: Lumeni 2500-800, autonomie 1min - 1 ora;

-High: Lumeni 400, autonomie 2.5 ore;

-Med: Lumeni 100, autonomie 10 ore;

-Low: Lumeni 5, autonomie 80 ore;

-Mod Stroboscop: Lumeni 1000;

-Mod SOS: Lumeni 200.

LED SAMSUNG LH351D:

-Turbo: Lumeni 1800-800, autonomie 1min - 1 ora;

-High: Lumeni 400, autonomie 2.5 ore;

-Low: Lumeni 5, autonomie 80 ore;

-Mod Stroboscop: Lumeni 1000;

-Mod SOS: Lumeni 200.

LED: OSRAM P9, SAMSUNG LH351D;

Culoare: albastru;

Greutate: 115g;

Rezistenta la apa: IP68;

Rezistenta la impact: max. 1m;

Dimensiuni: 85mm x 39mm x 20mm.

X2-Blue