Lanterna reincarcabila pentru bicicleta, 3600 LM, raza max.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna reincarcabila pentru bicicleta, 3600 LM, raza max. 179m, Wuben B1

530,00 lei Cu TVA

445,38 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 

Wuben B1 este o lanterna de bicicleta reincarcabila de inalta performanta, combinand luminozitatea extrema cu durabilitatea si portabilitatea. Cu o putere de 3600 de lumeni si o raza de iluminare de pana la 179 de metri, aceasta asigura o vizibilitate excelenta pentru siguranta ciclistului. Bateria de mare capacitate de 6600 mAh ofera o durata de functionare extinsa, perfecta pentru calatorii lungi. Rezistenta la apa si la impact, Wuben B1 este construita pentru a rezista in toate conditiile, facand-o partenerul ideal pentru ciclismul de seara si traseele off-road.

Imbunatatiti-va Vizibilitatea

LED de Inalta Performanta: Wuben B1 este echipata cu un LED Cree XHP 70.2, capabil sa proiecteze o raza impresionanta de pana la 179 de metri. Fasciculul sau larg de 180 de grade asigura o vizibilitate maxima, crescand dramatic siguranta ciclistului in trafic si in medii intunecate.

Luminozitate Intensa si Putere Mare

Luminozitate Exceptionala: Cu o putere maxima de 3600 de lumeni, Wuben B1 ilumineaza eficient imprejurimile, asigurand o calatorie sigura si clara chiar si pe cele mai intunecate trasee. Aceasta putere face ca lanterna sa fie ideala pentru ciclism nocturn, trasee montane sau plimbari lungi.

Baterie de Capacitate Mare

Pachet de Baterii Robust: B1 vine echipata cu un acumulator impresionant de 6600 mAh, oferind o autonomie extinsa pentru calatorii lungi. Acest lucru asigura ca vei avea intotdeauna suficienta lumina pentru a-ti continua traseul fara griji.

Rezistenta si Durabilitate

Protectie la Apa si Impact: Clasificata cu un rating de impermeabilitate IP65, Wuben B1 este rezistenta la apa si praf, facand-o potrivita pentru toate conditiile meteorologice. In plus, lanterna este proiectata sa reziste la caderi de pana la 1 metru, asigurand durabilitatea in conditii de utilizare intensa.

Design Compact si Usor

Portabilitate: Cu o greutate de doar 164 g si dimensiuni compacte de 54 mm x 40 mm, Wuben B1 este usor de montat pe bicicleta si de transportat, fara a adauga o povara suplimentara. Designul sau compact nu compromite performanta, oferind o solutie de iluminare eficienta si puternica.

Specificatii:

 

Luminozitate Maxima: 3600 lumeni;

Raza de Iluminare: Pana la 179 de metri;

Unghiul Fasciculului: 180 de grade;

Baterie: Acumulator de 6600 mAh;

Material: Aluminiu durabil;

Impermeabilitate: IP65;

Rezistenta la Impact: 1 metru;

Dimensiuni: 54 mm x 40 mm;

Greutate: 164 g.

B1