Lanterna reincarcabila EDC, 1100 LM, culoare gri, Wuben X0-Grey
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna reincarcabila EDC, 1100 LM, culoare gri, Wuben X0-Grey

570,00 lei Cu TVA

478,99 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 

Wuben X0 este o lanterna EDC reincarcabila de inalta performanta, care combina luminozitatea intensa cu un design compact si usor. Cu o luminozitate de pana la 1100 de lumeni si o distanta de fascicul de 125 de metri, X0 asigura iluminare eficienta pentru diverse activitati. Functia de operare fara maini si butonul inovator 3-in-1 adauga versatilitate si confort in utilizare. Bateria sa de lunga durata si capacitatea de incarcare rapida fac din Wuben X0 o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de o lanterna puternica, portabila si fiabila pentru utilizarea zilnica sau aventuri in aer liber.

Puternic si Compact

Luminozitate si Distanta: Wuben X0 ofera o luminozitate impresionanta de pana la 1100 de lumeni si poate proiecta un fascicul de lumina la o distanta de pana la 125 de metri. Aceasta este de 40 de ori mai luminoasa decat o lanterna obisnuita de smartphone, oferind o solutie de iluminare puternica intr-o forma compacta.

Functionare Fara Maini

Capac Magnetic: Echipata cu un capac magnetic, Wuben X0 se poate atasa cu usurinta de suprafete metalice, permitand utilizarea fara maini. Aceasta este ideala pentru activitati care necesita ambele maini, cum ar fi reparatiile sau lucrarile de bricolaj.

Design Mic si Usor

Portabilitate: Avand o lungime de doar 57 mm si o greutate de 82 g (2,89 uncii), X0 este o lanterna ultra-compacta si usoara, usor de transportat si perfecta pentru utilizarea de zi cu zi. Dimensiunile mici nu compromit insa performanta sa puternica.

Buton Inovator 3-in-1

Functionalitate si Design: Butonul de control multifunctional al lanternei X0 serveste ca un comutator, dar si ca o jucarie pentru ameliorarea stresului. In plus, portul de incarcare USB Type-C este protejat de o husa anti-praf si impermeabila, asigurand durabilitatea si functionarea fiabila in orice conditii.

Incarcare Rapida si Durata Lunga de Functionare

Eficienta Energetica: Wuben X0 se incarca complet in doar 1,5 ore, oferind o durata de functionare de pana la 130 de ore in modul Moonlight. Aceasta asigura o utilizare prelungita fara necesitatea reincarcarilor frecvente, fiind ideala pentru aventuri prelungite sau utilizarea zilnica.

 

Specificatii:

 

Luminozitate Maxima: 1100 lumeni;

Distanta a Fasciculului: Pana la 125 de metri;

Dimensiuni: 57 mm in lungime;

Greutate: 82 g (2,89 uncii);

Culoare: Gri;

Capacitate Baterie: Reincarcabila prin USB Type-C;

Timp de Incarcare: 1,5 ore;

Durata de Functionare: Pana la 130 de ore in modul Moonlight;

Material: Aluminiu de inalta calitate, rezistent la apa si praf;

Caracteristici Speciale: Capac magnetic, buton multifunctional 3-in-1.

X0-Grey