Lanterna LED UV, 365nm, Wuben E19-UV
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Lanterna LED UV, 365nm, Wuben E19-UV

125,00 lei Cu TVA

105,04 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 

Lanterna LED UV Wuben E19-UV este un instrument esential pentru detectarea detaliata a diverselor obiecte si substante, combinand o performanta UV puternica cu un design portabil si durabil. Indiferent daca sunteti acasa sau la birou, aceasta lanterna va ofera versatilitate si eficienta intr-un pachet compact si robust.

Utilitate Extinsa

Super Util: Lanterna Wuben E19-UV este un instrument indispensabil pentru detectarea unei varietati de lucruri, inclusiv bani falsi, jad, pete, etc.

Portabilitate Extrema

Dimensiune Super Mini: Cu o greutate de doar 44 g (inclusiv bateria) si o dimensiune compacta de 133 mm × 14,8 mm, lanterna E19-UV este usor de transportat oriunde aveti nevoie. Poate fi depozitata fara efort in buzunar sau intr-o geanta mica.

Performanta UV Puternica

LED UV de 365nm: Lanterna utilizeaza un LED UV puternic de 365 nm, oferind o putere maxima de 850 mW. Aceasta este alimentata de baterii AAA si vine echipata cu o lentila unica cu filtru de culoare neagra pentru o eficienta sporita.

Design Rezistent si Durabil

Constructie Solida: Fabricata din aliaj de aluminiu 6061 de calitate aeronautica, lanterna E19-UV este conceputa pentru a rezista in timp. Designul sau rezistent la apa si antiderapant asigura durabilitate si fiabilitate in diverse conditii de utilizare.

Utilizare Simpla

Operare Usoara: Lanterna se opereaza prin apasarea unui buton situat la coada, permitand pornirea si oprirea rapida, precum si comutarea intre iesirile de 850 mW si 165 mW, pentru a satisface diferite nevoi de utilizare.

 

Specificatii:

 

Material: Aliaj de aluminiu 6061;

Greutate: 44 g (cu baterie);

Dimensiune: 133 mm × 14,8 mm;

LED UV: 365 nm;

Putere Maxima: 850 mW;

Alimentare: Baterii AAA.

E19-UV