Modul releu 12v cu 2 canale si bluetooth OKY3036-1-12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Modul releu 12v cu 2 canale si bluetooth OKY3036-1-12

60,00 lei Cu TVA

50,42 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Modulul releu cu 2 canale si bluetooth OKY3036-1-12 este un dispozitiv versatil si eficient care permite controlul dispozitivelor si echipamentelor electrice folosind tehnologia Bluetooth. Cu ajutorul acestui modul, utilizatorii pot comuta sau controla dispozitivele conectate la releu de la distanta, folosind un smartphone sau o tableta cu suport pentru conexiune Bluetooth.

Caracteristici cheie:

 
Control de la distanta: Modulul permite utilizatorilor sa controleze dispozitivele si echipamentele conectate la releu de la distanta, folosind un smartphone sau o tableta cu suport pentru conexiune Bluetooth. Aceasta caracteristica ofera un nivel ridicat de flexibilitate si comoditate in controlul dispozitivelor din apropiere sau de la distanta.

2 canale de releu: Modulul este echipat cu doua canale de releu, permitand utilizatorilor sa controleze doua dispozitive sau echipamente separate in acelasi timp. Aceasta caracteristica ofera mai multe optiuni de control si flexibilitate in configurarea sistemului.

Compatibilitate Bluetooth: Modulul foloseste tehnologia Bluetooth pentru conectivitate, permitand utilizatorilor sa se conecteze si sa controleze dispozitivele de la distanta folosind o aplicatie dedicata pe smartphone sau tableta. Aceasta caracteristica ofera un control simplu si intuitiv al dispozitivelor conectate.

Usor de utilizat: Modulul este usor de configurat si de utilizat, cu o interfata simpla si intuitiva. Utilizatorii pot descarca si instala aplicatia dedicata pe dispozitivul lor mobil si pot incepe sa controleze dispozitivele conectate in cateva minute.

Alimentare la 12V: Modulul este alimentat la 12V DC, ceea ce il face potrivit pentru o varietate de aplicatii si proiecte care necesita o sursa de alimentare la 12V.

Utilizari recomandate:

 
Controlul iluminatului in locuinte sau birouri
Controlul dispozitivelor de acasa inteligente, cum ar fi prizele si sistemele de incalzire
Proiecte DIY (do-it-yourself) si de automatizare

Interfata:

 
IN+ IN-: intrare tensiune 12V;
TX RX: UART port serial PIN;
5V GND SWIM NRST: portul de descarcare a programului;
LED D2/D4(rosu): indicator de functionare;
LED D1 (albastru): indicator de stare Bluetooth, functie exacta dupa cum urmeaza:
(1)Blit lent inseamna asteptarea unei conexiuni la telefon.
(2) Cand este intotdeauna luminos, conecteaza deja telefonul.
Doua capac de jumper rezervat: utilizare normala ,introduceti in partea dreapta (adica RX se conecteaza cu RX1, TX se conecteaza cu TX1). Utilizati independent, transformati USB in modul serial TTL, depanati modulul SPP - C, conectati-l in partea stanga (Pentru a evita interferentele).

COM1: comun borna;
NC1:Inchidere normala;
NO1:Deschis normal;

COM2:borna comuna;
NC2:Inchidere normala;
NO2:Deschis normal;
 


 

Comanda de control al releului (forma hexagonala);
Pornirea primului releu: A0 01 01 A2;
Oprire primul releu: A0 01 00 A1;
Pornire al doilea releu :A0 02 01 A3;
Opriti al doilea releu :A0 02 00 A2;
Conexiune la sursa de alimentare: IN+ la pozitiv, IN- la negativ de la sursa de alimentare de 12 V;
Instalati terminalul mobil Android „Procedura de testare LCBS” APP, instrument de transmisie serial bluetooth, deschideti APP, faceti clic pe „cautare” bluetooth, telefoane mobile conectate la modulul bluetooth, introduceti parola si faceti clic pe confirmare, dupa ce conexiunea este reusita, lumina albastra transforma blitul lent in mereu aprins, apoi faceti clic pe patrat pentru a controla comutatorul releului.

Specificatii:

  
MCU de inalta performanta de 8 biti incarcat la bord si modul slave spp-c Bluetooth 2.1;
Ofera aplicatie de control al releului Bluetooth;
Control distanta: 10M (fara obstacol);
Tensiune de lucru: DC12V;
Cu indicator de stare bluetooth si indicator de releu;
Interfata rezervata de depanare UART si portul de descarcare a programului MCU;
Dimensiunea placii: 40*64.5 mm.

Concluzie:

 
Modulul releu cu 2 canale si bluetooth OKY3036-1-12 este o alegere excelenta pentru cei care cauta un dispozitiv versatil si eficient pentru controlul dispozitivelor si echipamentelor electrice folosind tehnologia Bluetooth. Cu controlul de la distanta, 2 canale de releu, compatibilitate Bluetooth si usurinta de utilizare, acest modul ofera o solutie practica si comoda pentru o varietate de aplicatii si proiecte.

 
OKY3036-1-12