Generator de semnal Si5351 I2C 25MHZ pentru Arduino OKY3395-1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Generator de semnal Si5351 I2C 25MHZ pentru Arduino OKY3395-1

25,00 lei Cu TVA

21,01 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Generatorul de semnal Si5351 I2C 25MHz pentru Arduino OKY3395-1 este un modul avansat si versatil care ofera utilizatorilor posibilitatea de a genera semnale de inalta precizie si stabilitate pentru o varietate de aplicatii in domeniul electronic. Cu performante remarcabile si o serie de caracteristici avansate, acest modul este ideal pentru proiecte DIY (do-it-yourself), experimente si dezvoltare in domeniul electronic.

Caracteristici cheie:

 
Generator de semnal Si5351: Modulul este echipat cu un generator de semnal Si5351, care ofera o precizie excelenta si o stabilitate superioara a semnalului intr-o gama larga de frecvente.

Interfata I2C: Modulul este controlat prin intermediul interfetei I2C, permitand utilizatorilor sa configureze si sa controleze parametrii semnalului, inclusiv frecventa si forma de unda, folosind codul de programare Arduino sau alte platforme compatibile.

Frecventa de operare 25MHz: Modulul poate genera semnale cu o frecventa maxima de operare de 25MHz, permitand utilizatorilor sa realizeze o varietate de aplicatii in domeniul electronic, inclusiv testare de echipamente, dezvoltare de circuite si prototipare rapida.

Forme de unda multiple: Modulul poate genera o varietate de forme de unda, inclusiv sinusoidala, patrata si triunghiulara, oferind utilizatorilor flexibilitate si versatilitate in proiectele lor.

Compatibilitate cu Arduino: Modulul este compatibil cu platforma Arduino, permitand utilizatorilor sa integreze usor si sa controleze generatorul de semnal folosind limbajul de programare Arduino si bibliotecile disponibile.

Interfata simpla de utilizare: Modulul are o interfata simpla si intuitiva de utilizare, cu pinii de conectare si interfetele de control dispuse in mod convenabil pentru a facilita integrarea si utilizarea in proiecte.

Utilizari recomandate:

 
Generarea de semnale de testare si evaluare pentru echipamente electronice si circuite
Dezvoltarea de proiecte DIY (do-it-yourself) in domeniul electronic si al comunicatiilor
Prototipare rapida si experimentare in domeniul electronic si al comunicatiilor

Specificatii:

  
Cip: GY-Si5351
Functie: modul ceas
Tensiune de functionare: 3,3 V/5 V
Greutate: 10g
Dimensiuni: 30 x 22 mm
Frecventa: 25Mhz

Concluzie:

 
Generatorul de semnal Si5351 I2C 25MHz pentru Arduino OKY3395-1 este un instrument versatil si puternic, ideal pentru proiecte DIY (do-it-yourself), experimente si dezvoltare in domeniul electronic si al comunicatiilor. Cu performante remarcabile, o interfata simpla de utilizare si o varietate de caracteristici avansate, acest modul ofera o solutie completa si eficienta pentru generarea de semnale de inalta precizie si stabilitate intr-o varietate de aplicatii electronice.

 
OKY3395-1