Placa de expansiune pentru portul serial GPIO Versiunea 2/3/B+
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Placa de expansiune pentru portul serial GPIO Versiunea 2/3/B+ Raspberry Pi OKY9007-1

35,00 lei Cu TVA

29,41 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Placa de expansiune pentru portul serial GPIO OKY9007-1, reprezinta o solutie ideala pentru extinderea capacitatilor Raspberry Pi in ceea ce priveste conectivitatea si interactiunea cu dispozitivele externe. Conceputa special pentru modelele Raspberry Pi 2, 3 si B+, aceasta placa ofera un port serial GPIO aditional si imbunatateste in mod semnificativ flexibilitatea si capacitatea de dezvoltare a acestor placi mini-computere.

Caracteristici cheie:

 
Extensie GPIO: Placa de expansiune adauga un port serial GPIO suplimentar la placile Raspberry Pi 2, 3 si B+, oferind astfel posibilitatea de a conecta si controla o gama variata de dispozitive externe si senzori compatibili.

Compatibilitate: Fiind compatibila cu modelele Raspberry Pi 2, 3 si B+, aceasta placa de expansiune asigura o integrare perfecta si o utilizare usoara cu aceste placi mini-computere populare, extinzandu-le functionalitatea si capacitatile de dezvoltare.

Conectivitate flexibila: Placa vine echipata cu un conector GPIO de tip header, care permite conectarea rapida si sigura la portul GPIO al placii Raspberry Pi. Acest lucru faciliteaza instalarea si utilizarea placii de expansiune, fara a fi necesare cunostinte avansate de electronica sau solutii de conectare complexe.

Design compact: Cu dimensiuni reduse si un design ergonomic, placa de expansiune se integreaza perfect cu Raspberry Pi, ocupand un spatiu minim si oferind in acelasi timp o solutie eficienta pentru extinderea capacitatilor de conectivitate.

Utilizare versatila: Aceasta placa de expansiune pentru portul serial GPIO poate fi utilizata intr-o varietate de aplicatii si proiecte, inclusiv in domeniul educational, DIY (do-it-yourself), automatizare, monitorizare si multe altele, oferind utilizatorilor o platforma flexibila si adaptabila pentru dezvoltarea de solutii personalizate.

Utilizari recomandate:

 
Proiecte de dezvoltare si prototipare cu Raspberry Pi
Controlul si monitorizarea dispozitivelor si senzorilor externe
Proiecte DIY si experimente electronice
Aplicatii de automatizare si control

Specificatii:

  
Model produs: OKY9007-1;
Compatibil cu 2/3/B+;
Extindere la 3 slave;
Interfata GPIO, pierderi reduse de putere;
Dimensiune: 6,5 * 5,5 * 2 cm;
Greutate: 22,2 g.

 
Concluzie:

 
Placa de expansiune pentru portul serial GPIO, Versiunea 2/3/B+ Raspberry Pi OKY9007-1, este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa extinda capacitatile Raspberry Pi si sa imbunatateasca conectivitatea si interactiunea cu dispozitivele externe. Cu un design compact, compatibilitate cu modelele populare de Raspberry Pi si o gama variata de aplicatii, aceasta placa de expansiune ofera o solutie versatila si adaptabila pentru o varietate de proiecte si aplicatii in domeniul electronicelor si al informaticii.

 
OKY9007-1