Aparat curatare urechi Bebird R1 Negru pentru adulti si copii
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Aparat curatare urechi Bebird R1 Negru pentru adulti si copii, camera HD, WiFi R1Black

100,00 lei Cu TVA

84,03 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Aparatul Bebird R1 este echipat cu o camera endoscopica care utilizeaza un senzor CMOS si accepta rezolutia HD de 8 MP. Cu aplicatia dedicata Bebird, puteti vizualiza in siguranta interiorul canalului urechii pentru a evita deteriorarea acestuia in timpul intretinerii. Cipul Wi-Fi asigura o conexiune stabila, iar varful din silicon garanteaza o utilizare in siguranta. In plus, iluminarea LED face curatarea de rutina mai usoara. Setul include diverse accesorii pentru a imbunatati functionalitatea dispozitivului.

Bebird/Bebird-R1/1

Vedere in interiorul canalului urechii

Intra in era ingrijirii moderne a urechilor si ingrijeste-ti urechile cu Bebird. Otoscopul R1 este echipat cu o camera care accepta rezolutia HD, rezultand imagini de inalta calitate. Acest lucru va permite sa analizati in detaliu interiorul canalului urechii si sa indepartati cu precizie ceara, fara riscul de deteriorare. Aplicatia dedicata Bebird, disponibila in App Store si Google Play, ofera vizualizarea in timp real a imaginii camerei. Cu un cip Wi-Fi de inalta calitate, conexiunea este intotdeauna stabila, iar procesul de curatare este neintrerupt. In plus, giroscopul cu 6 axe asigura o stabilizare fiabila a imaginii, iar viteza de 20 fps permite monitorizarea lina a interiorului canalului urechii.

Bebird/Bebird-R1/5

Iluminare cu LED

Otoscopul Bebird R1 ofera iluminare LED fara umbre, echipata cu 6 diode. Acest lucru va permite sa explorati confortabil interiorul urechii si va asigura ca nicio parte nu este ratata in timpul curatarii. Iluminarea, combinata cu camera de inalta calitate, permite, de asemenea, examinarea celor mai mici detalii si structuri din interiorul urechii.

Bebird/Bebird-R1/3

Utilizare sigura

Lingura pentru urechi inclusa este fabricata din silicon moale si prietenos cu pielea, care indeplineste cerinte riguroase de calitate alimentara. Designul rotunjit in forma de Q face curatarea urechilor usoara si sigura. Mai mult decat atat, structura anti-alunecare a dispozitivului elimina riscul de alunecare a mainii si de a provoca leziuni ale urechii.

Bebird/Bebird-R1/4

Baterie eficienta

Cu o baterie de 180 mAh, otoscopul Bebird R1 poate functiona 70 de minute cu o singura incarcare. Timpul de incarcare este de doar o ora. Ca rezultat, va puteti bucura de ingrijirea completa a urechii, fara a fi nevoie de reincarcare frecventa a dispozitivului.

Bebird/Bebird-R1/7

Specificatii:

Producator: Bebird
Model: R1
Pixel: 8MP
Diametru lentile: 3.5 mm
Giroscop: 6 axe
Viteza transmisie imagine: 20 cadre pe secunda(fps)
Senzor imagine: CMOS
Frecventa WiFi: 2.4GHz
Capacitate acumulator: 180mAh
Timp de functionare: aprox 70 de minute
Timp incarcare: aprox 50 de minute
Temperatura de lucru:-10~50°C
Alimentare: 5VDC 0.5A
Greutate: 15g



Inclus in kit:

  • Otoscop cu camera
  • Lingura pentru urechi
  • Tamp de bumbac
  • Cablu de incarcare
  • Tub de depozitare
R1Black