Aparat curatare urechi Bebird M9S pentru adulti si copii
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Aparat curatare urechi Bebird M9S pentru adulti si copii, camera HD, WiFi M9SBlue

190,00 lei Cu TVA

159,66 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Aparatul Bebird M9 S, prezinta o camera de inalta calitate capabila sa capteze imagini cu rezolutie de 10 MP, permitandu-va sa inregistrati interiorul canalului urechii la 1080P de inalta calitate. Aplicatia dedicata permite monitorizarea in timp real a inregistrarilor. Dispozitivul ofera pana la 90 de minute de functionare cu o singura incarcare, iar varfurile incluse fac ca indepartarea cerumenului sa fie igienica si convenabila. In plus, produsul se distinge prin rezistenta la apa IP67 si constructia magnetica si a fost distins cu Red Dot Award pentru design.

Bebird/Bebird-M9-S/6

Camera de inalta calitate
Otoscopul Bebird M9S utilizeaza o camera care inregistreaza imagini la calitate 1080P si rezolutie de 10 MP la o viteza de 20 fps. Cu un diametru al endoscopului de doar 3,5 mm, acest dispozitiv este potrivit pentru persoanele cu canalele urechii inguste. Aplicatia dedicata Bebird, disponibila pentru descarcare gratuita pe dispozitivele Android si iOS, permite monitorizarea in timp real a imaginilor camerei, facilitand curatarea precisa a urechilor si reducand riscul de deteriorare a structurii delicate a urechii.

Bebird/Bebird-M9-S/7

Atentie la detalii

La proiectarea otoscopului Bebird M9 S, a fost acordata atentie fiecarui detaliu. Dispozitivul este rezistent la praf, ceata si apa la un nivel IP67, permitandu-va sa-l clatiti sub jet de apa. De asemenea, a primit premiul Red Dot pentru design si inovatie. Otoscopul se aprinde si se opreste automat cand capacul este scos sau asezat. Pornirea acestuia activeaza lumina de fundal.

Bebird/Bebird-M9-S/5

Pana la 90 de minute de functionare continua
Uitati de reincarcarea frecventa. Otoscopul Bebird M9 S foloseste o baterie eficienta de 230 mAh, oferind pana la 90 de minute de functionare la o singura incarcare. Cablul USB-C inclus permite reincarcarea dispozitivului in doar o ora.


Specificatii:

Producator: Bebird
Model: M9S
Giroscop: Da, cu stabilizator integrat
Pixeli lentila: 10 MP
Distanta focala optima: 13.5 mm
Diametru lentile: 3.5 mm
Viteza transmisie imagine: 20 fps
Capacitate baterie: 230 mAh
Timp functionare: Aprox 90 minute
Tip incarcare: Aprox 60 minute
Curent intrare: 5VDC 0.5A
Temperatura functionare: De la -10 pana la 50 °C
Culoare: Albastru

Inclus in pachet:

Vafuri de urechi inlocuibile x9

Otoscop cu camera

Suport otoscop

Tampon inmuiat cu alcool (pentru curatarea lentilelor) x3

Cablu de incarcare

Manual de instructiuni

 
M9SBlue