Placa microcontroler Pro Mini ATMEGA328P 5V 16MHz compatibil
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Placa microcontroler Pro Mini ATMEGA328P 5V 16MHz compatibil Arduino OKY2009-5V

29,00 lei Cu TVA

24,37 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Placa microcontroler Pro Mini ATmega328P 5V 16MHz compatibil Arduino OKY2009-5V este un modul compact si puternic care ofera o platforma versatila pentru dezvoltarea si realizarea unei game variate de proiecte electronice. Cu un microcontroler ATmega328P la bord, acest modul ofera o putere de calcul excelenta si o gama larga de functionalitati, fiind ideal pentru proiecte DIY (do-it-yourself), prototipare rapida si experimentare in domeniul electronic.

Caracteristici cheie:

 
Microcontroler ATmega328P: Placa este echipata cu un microcontroler ATmega328P, care ofera o putere de calcul excelenta si o gama larga de functionalitati pentru dezvoltarea proiectelor electronice. Acest microcontroler este compatibil cu mediul de dezvoltare Arduino si permite programarea usoara si flexibila a placii folosind limbajul de programare Arduino.

Tensiune de operare 5V: Placa functioneaza la o tensiune de alimentare de 5V, ceea ce o face compatibila cu o gama larga de surse de alimentare si module periferice. Tensiunea de operare 5V este ideala pentru integrarea placii intr-o varietate de proiecte electronice.

Frecventa de ceas 16MHz: Placa opereaza la o frecventa de ceas de 16MHz, ceea ce asigura o performanta rapida si eficienta in executia programelor si in comunicarea cu alte module sau dispozitive periferice.

Compact si usor de utilizat: Placa are un design compact si usor de utilizat, cu dimensiuni reduse si pinii de conectare dispusi in mod convenabil pentru a permite conectarea usoara a cablurilor si a altor module periferice. Acest lucru face placa potrivita pentru integrarea in proiecte cu spatiu limitat si pentru prototipare rapida si experimentare.

Interfata de programare USB: Placa este echipata cu un conector USB care permite programarea si comunicarea cu placa folosind un cablu USB. Aceasta interfata de programare USB faciliteaza programarea si depanarea placii fara a fi nevoie de un programator extern sau de alte dispozitive suplimentare.

Utilizari recomandate:

 
Proiecte DIY (do-it-yourself) si prototipare rapida in domeniul electronic
Dezvoltarea de sisteme de control si automatizare
Proiecte de robotica si IoT (Internet of Things)
Experimentare si invatare in domeniul electronic si al programarii

Specificatii:

  
14 porturi digitale de intrare/iesire RX, TX, D2 ~ D13.
8 porturi de intrare analogice A0 ~ A7.
1 Port serial nivel TTL port transceiver RX / TX.
6 porturi PWM, D3, D5, D6, D9, D10, D11.
Folosind microcontrolerul Atmega328P-AU.
Suport descarcare in serie.
Frecventa ceasului: 16MHz.
Dimensiune: 33,3 * 18,0 (mm).

 
Concluzie:

 
Placa microcontroler Pro Mini ATmega328P 5V 16MHz pentru Arduino OKY2009-5V este o solutie versatila si puternica pentru dezvoltarea si realizarea unei game variate de proiecte electronice. Cu un microcontroler ATmega328P la bord, tensiune de operare 5V, frecventa de ceas 16MHz si o interfata de programare USB, aceasta placa ofera o platforma flexibila si usor de utilizat pentru experimentare, prototipare si dezvoltare in domeniul electronic.

 
OKY2009-5V