Actuator termoelectric NC pentru incalzire in pardoseala 230VAC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Actuator termoelectric NC pentru incalzire in pardoseala 230VAC OKYN1115-5

50,00 lei Cu TVA

42,02 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Actuatorul termoelectric NC (normal inchis) pentru incalzire in pardoseala 230VAC OKYN1115-5 reprezinta o componenta esentiala pentru sistemele de incalzire in pardoseala, oferind o solutie eficienta si fiabila pentru controlul temperaturii in incaperi. Acesta este proiectat sa functioneze la tensiunea standard de 230VAC si este echipat cu o tehnologie termoelectrica NC, care ii permite sa se deschida atunci cand curentul este oprit, permitand astfel fluxul de caldura pentru incalzirea pardoselei.

Caracteristici cheie:

 
Functionare la tensiune standard: Actuatorul termoelectric functioneaza la tensiunea standard de 230VAC, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in majoritatea sistemelor de incalzire in pardoseala disponibile pe piata. Aceasta compatibilitate il face usor de integrat in sistemele existente sau in noi instalatii.

Tehnologie termoelectrica NC: Actuatorul este echipat cu o tehnologie termoelectrica normal inchis (NC), ceea ce inseamna ca este deschis atunci cand curentul este oprit. Acest lucru asigura ca incalzirea incepe imediat ce curentul este furnizat, permitand pardoselei sa se incalzeasca rapid si eficient.

Fiabilitate si durabilitate: Actuatorul termoelectric este construit din materiale de inalta calitate, care asigura o functionare fiabila si durabilitate pe termen lung. Acesta este conceput sa reziste la conditii de functionare variate si la expunerea la temperaturi ridicate si fluctuatii ale temperaturii.

Montare usoara: Actuatorul este proiectat pentru o montare usoara si rapida, fiind compatibil cu majoritatea sistemelor de incalzire in pardoseala disponibile pe piata. Aceasta caracteristica il face potrivit pentru instalarea intr-o varietate de medii si aplicatii, de la locuinte rezidentiale la cladiri comerciale si industriale.

Compatibilitate universala: Actuatorul termoelectric este compatibil cu o gama larga de sisteme de control al incalzirii in pardoseala, permitand integrarea sa fara probleme in sistemele existente sau in noi instalatii. Acest lucru ofera flexibilitate utilizatorilor si facilitati in implementarea solutiilor de incalzire in pardoseala.

Utilizari recomandate:

 
Sisteme de incalzire in pardoseala pentru locuinte rezidentiale
Cladiri comerciale si industriale
Proiecte de constructie noi sau renovari care necesita sisteme de incalzire in pardoseala eficiente

Specificatii:

  
Alimentare: AC 230V;
Tip: NC;
Nivel de protectie: IP54;
Putere disipata: <3W;
Conexiune: M30 x 1,5 mm;
Lungimea firului: aproximativ 60 cm.

Concluzie:

 
Actuatorul termoelectric NC pentru incalzire in pardoseala 230VAC OKYN1115-5 este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie eficienta si fiabila pentru controlul temperaturii in sistemele de incalzire in pardoseala. Cu o constructie robusta, compatibilitate universala si functionare la tensiune standard, acest actuator ofera performante superioare si fiabilitate pe termen lung intr-o varietate de aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale.

 
OKYN1115-5