Releu smart SONOFF TH ELITE 20A, monitorizare temperatura si
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
La reducere!

Releu smart SONOFF TH ELITE 20A, monitorizare temperatura si umiditate

84,00 lei Cu TVA

70,59 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:


Releul SONOFF TH Elite 20A este saltul de upgrade al seriei Sonoff TH10/16, o varianta imbunatatita, cu performanta optimizata (+200%), o viteza mai buna pentru CPU Clock (+50%) si memorie ROM +300%. Acest releu intrerupator inteligent beneficiaza de structuri optimizate, imbunatatiri hardware si firmware. Prin urmare, e unul din cele mai avansate intrerupatoare inteligente pentru case moderne. 
Printre cele mai importante caracteristici si functii ale acestui releu wireless smart se numara istoricul de date pastrat pentru o perioada de 6 luni, posibilitate de control vocal, web si prin retea. Cu ajutorul sau, vei putea monitoriza temperatura si umiditatea in timp real, transformand orice locuinta intr-una inteligenta. 

Siguranta pe intrerupator smart wifi

Releu wifi SONOFF pune accent pe siguranta in proiectarea si fabricarea dispozitivelor inteligente pentru casele smart. Asa de face ca acest releu smart TH Elite este realizat din materiale de calitate ce indeplinesc standardele RoHS si vine echipat cu o carcasa rezistenta la temperaturi inalte. Are protectie la supratensiune, cand fulgera sau tuna.   


 
Intrerupatoare wifi Sonoff - Senzori de finete, pentru scenarii variate
 
Pe acest releu intrerupator inteligent wifi SONOFF TH Elite, conectorul senzor de pe versiunea anterioara a primit un upgrade la RJ11, ceea ce face ca intreaga conexiune sa fie acum mai stabila si de incredere. 
Atentie!!!
Acesta are intrare de RJ11 pentru introducerea senzorilor, in caz ca utilizati senzorii cu mufa audio Jack, va trebui sa achizitionati adaptorul de la mufa jack la RJ11.


  • Senzorul de temperatura si umiditate de pe acest intrerupator automat monitorizeaza confortul termic si de umezeala din aer, oferind copiilor si bebelusilor mediul perfect pentru crestere si dezvoltare. 
  • Senzorul de temperatura waterproof monitorizeaza temperatura apei, functie ideala pentru cei care au acvariu in casa. 
  • Senzorul de umiditate al solului este special proiectat pentru monitorizarea umiditatii perfecte din ghivecele plantelor de interior. 

 
Relee intrerupatoare smart cu istoric de temperatura si umiditate
 



Nu este un întrerupator simplu, cu ajutorul acestui releu inteligent wifi poti consulta usor parametrii de temperatura si umiditate inregistrati in ultimele 6 luni, in functie de ora, zi si luna. Intreg raportul poate fi exportat in format Excel, cu o acuratete exceptionala.  
Acest releu sonoff are suport LAN si nu-si va intrerupe functionarea in cazul in care se deconecteaza pe partea de WI-FI. In afara de controlul manual care permite pornirea si oprirea dispozitivului de oriunde, prin intermediul aplicatiei, acest releu inteligent are si un Auto Mode, ceea ce inseamna ca poate fi programat sa porneasca sau sa se opreasca in functie de anumite praguri de temperatura si umiditate la care poate ajunge. Astfel, cele 8 programe automate de control te vor ajuta sa faci economii la energie si sa setezi un spatiu foarte confortabil acasa la tine. 

Sonoff TH Elite wireless 

Control vocal si notificari pe smartphone cu acest releu smart
Releul smart Sonoff TH Elite poate fi setat pentru a trimite alerte pe telefon si este compatibil cu alte dispozitive smart, pentru o automatizare a casei cat mai confortabila. De exemplu, cand umidificatorul atinge anumite valori, poti programa releul intrerupator wifi sa opreasca automat functionarea acestuia. 
Controlul vocal poate fi folosit impreuna cu Hey Google sau Alexa, fara ca tu sa te misti din locul in care esti sau sa-ti intrerupi activitatea curenta. Este unul din cele mai bune intrerupatoare smart home si intrerupatoare wireless de la Sonoff.
 
Intrerupator modern cu aplicatii diverse


Acest intrerupator smart poate fi folosit cu succes pentru sistemele de irigatie, in sere, in beciuri si alte incaperi intrebuintate pentru fermentarea bauturilor sau alimentelor, la piscinele interioare, terarii etc.

Modelul de releu întrerupător smart THR320D este versiunea cu 20 Amperi, mai puternica decat varianta THR316D de intrerupator wireless, cu 16 Amperi, ceea ce il face perfect chiar si pentru conectarea echipamentelor de sarcina mare, precum incalzirea electrica in pardoseala. Are un corp compact, de 98 x 54 mm, ecran LCD suficient de mare si usor de citit.

Specificatii:

ModelTHR320D;
Intrare/Iesire: 100-240V ~50/60Hz 20A Max;
Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4 Ghz;
Dry contact: 5-30V, 1A Max;
Dimensiuni: 98 x 53 x 32 mm.

6920075777543