Releu inteligent Sonoff MINIR4M Extreme
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Releu inteligent Sonoff MINIR4M Extreme

63,00 lei Cu TVA

52,94 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

  
MINIR4M este primul dispozitiv Matter de la SONOFF, poate recunoaste si poate lucra cu alte marci de dispozitive Matter si se poate integra in platforme compatibile cu Matter, cum ar fi Apple Home, Google Home, Alexa etc. 
 
 
 
Dispozitivele certificate Matter accepta comunicarea locala in reteaua de acasa, chiar daca reteaua este deconectata, MINIR4M inca functioneaza normal, cu o capacitate de raspuns mai rapida si o fiabilitate mai buna. Adaugarea MINIR4M la aplicatiile compatibile cu Matter este usoara. Pur si simplu scanati codul QR Matter furnizat cu aplicatia dvs. compatibila cu Matter, iar MINIR4M este usor de configurat urmand pasii aplicatiei.
 
 
 
MINIR4M este echipat cu un cip ESP32, dimensiunile sale mici se potrivesc in diverse cutii de montare, inclusiv cutie de montare tip 86/EU, tip 120. MINIR4M accepta controlul comutatorului extern si se conecteaza cu usurinta la comutatorul de moment, la comutatorul de iesire al usii, la comutatorul SPDT, la comutatorul de blocare si chiar la senzori de contact uscat.
 
 
 
MINIR4M are modul „detasare releu”, ceea ce inseamna ca starile intrerupatoarelor externe si ale releului sunt separate, astfel incat actionarea butonului de comutare extern nu va afecta starea releului. De exemplu, daca deschideti modul detasare releu", cand stingeti lumina, lumina inteligenta nu va fi offline si puteti utiliza aplicatia pentru a controla luminile inteligente.
 
 
 
Specificatii:

Model: MINIR4M;
WifiIEEE: 802.11b/g/n 2,4 GHz;
Intrare: 100-240V~ 50/60Hz 10A Max;
Iesire: 100-240V~ 50/60Hz 10A Max;
Material carcasa: PC V0;
Dimensiune: 39,5x33x16,8mm.
 
 

MINIR4M