Contor inteligent SONOFF POW Ring POWCT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-30,00 leiNou

Contor inteligent SONOFF POW Ring POWCT

250,00 lei Cu TVA

210,08 lei Fara TVA

280,00 lei - 30,00 lei

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

POWCT este un contor inteligent de putere de la Sonoff, o inovatie in monitorizarea consumului energetic al casei tale. Acest contor smart Wi-Fi combina un smart switch, o antena puternica si un transformator de curent, oferindu-ti control total asupra consumului de energie al aparatelor electrocasnice.

Transformatorul de curent cu miez divizat (Split Core Current Transformer Clamp) poate detecta curenti de pana la 100 A, fara a necesita contact fizic cu firele electrice, eliminand astfel riscul de electrocutare. Instalarea este simpla, doar eliberezi sau inchizi clemele laterale ale senzorului pentru a deschide sau inchide senzorul CT.


 
Compatibilitate cu : Google Home, Alexa si IFTTT.



 
Contorul de energie poate fi instalat in panoul electric al casei, permitandu-ti sa supraveghezi consumul de energie al oricarui aparat electrocasnic sau chiar al intregii incaperi. Ai acces la date istorice de consum pentru o perioada de pana la 6 luni, chiar si in cazul unei intreruperi de curent sau deconectari ale aparatelor. Aceste date pot fi exportate intr-un fisier pentru o analiza detaliata.
 

 

Mai mult, contorul suporta controlul contactorului, avand un releu cu contact uscat si un curent nominal de iesire de 2A, utilizat pentru a realiza comutarea controlului sarcinii. Aceasta functie iti permite sa gestionezi eficient consumul de energie, contribuind la economii substantiale la facturile de electricitate.
 

 
Control la distanta cu ajutorul aplicatiei eWeLink, utilizatorii pot porni sau opri dispozitivele conectate oriunde s-ar afla, utilizand smartphone-ul sau tableta.
Automatizari si scene: POWR3 poate fi integrat in automatizari inteligente, permitand crearea de scenarii precum oprirea dispozitivelor la o anumita ora sau cand nu este nimeni acasa.

 

 
Specificatii:

Model: POWCT
Tensiune intrare: 100-240V 50/60Hz 2W
Conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz
Interfata antenta: SMA
Detectare curent: 0-100A
Greutate produs: 120g
Culoare: Alb
Dimensiuni: 98x54x31mm
Material carcasa: PC
Temperatura de functionare: -40°C - 50°C

 

POWCT