Releu electromagnetic 12VDC 5A DPDT THT G2R-2-12VDC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Releu electromagnetic 12VDC 5A DPDT THT G2R-2-12VDC

22,00 lei Cu TVA

18,49 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Releul electromagnetic 12VDC 5A DPDT THT G2R-2-12VDC este un component electronic esential utilizat pentru comutarea circuitelor in aplicatii variate, de la electronice de consum pana la echipamente industriale. Acesta este proiectat pentru a lucra la o tensiune nominala de 12 volti curent continuu (DC) si are o capacitate de comutare de pana la 5 amperi. Fiind un releu cu dubla pozitie dubla (DPDT), acesta are doua seturi de contacte de comutare si doua pozitii de comutare, oferind o flexibilitate crescuta in interconectarea circuitelor.

Caracteristici cheie:

 
Alimentare la 12VDC: Releul functioneaza la o tensiune nominala de 12 volti curent continuu (DC), ceea ce il face potrivit pentru aplicatii care utilizeaza aceasta tensiune.
Capacitate de comutare de 5A: Releul are o capacitate de comutare maxima de 5 amperi, ceea ce il face adecvat pentru majoritatea aplicatiilor electronice, inclusiv controlul motoarelor, iluminatului si altor sarcini de curent moderat.
Configuratie DPDT: Configuratia DPDT (Double Pole Double Throw) ofera doua seturi de contacte de comutare si doua pozitii de comutare, permitand comutarea intre doua circuite separate sau inversarea polaritatii intr-un singur circuit.
Tehnologie THT: Releul utilizeaza tehnologia Through-Hole (THT) pentru montaj, fiind conceput pentru montarea prin orificii in placa de circuit imprimat (PCB). Acest lucru asigura o conexiune solida si fiabila pe placa de circuit.
Fiabilitate si durabilitate: Releul este construit pentru a fi fiabil si durabil in conditii de functionare continua si in medii variate. Materialele de inalta calitate si constructia solida ii confera rezistenta la vibratii, socuri si temperaturi extreme.
Aplicatii variate: Datorita capacitatii sale de comutare si a compatibilitatii cu tensiunea de 12VDC, acest releu este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv in domeniul electronic, industrial, automotive si al automatizarii.

Specificatii:

 
Producator: OMRON Electronic Components;
Tip releu: electromagnetic;
Configuratie pini: DPDT;
Tensiune nominala bobina: 12V DC;
Curent max.contacte: 5A;
Sarcina admisibila contacte AC @R (la sarcina rezistiva): 5A / 250V AC;
Sarcina admisibila contacte DC @R (la sarcina rezistiva): 5A / 30V DC;
Tensiune comutata: max. 125V DC, max. 380V AC;
Tip releu: miniaturale, monostabil;
Montare: PCB;
Rezistenta bobina: 275Ω;
Timp actionare: 15ms;
Dimensiuni exterioare: 29x13x25,5mm;
Timp descarcare: 5ms;
Temperatura de lucru: -40...70°C;
Serie releu: G2R;
Rezistenta pini: 50mΩ;
Raster terminale: 5mm;
Curent bobina: 43,6mA;
Terminale: pt. PCB;
Descriere carcasa: etansare standard.

Concluzie:

 
Releul electromagnetic 12VDC 5A DPDT THT G2R-2-12VDC este un component electronic esential cu o gama larga de aplicatii in diverse domenii. Cu o capacitate de comutare de 5 amperi si o constructie robusta, acest releu ofera fiabilitate si performanta de incredere intr-o varietate de scenarii de utilizare.

 
G2R-2-12VDC