Releu electromagnetic 12VDC 10A SPDT THT G5LE-14 12VDC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Releu electromagnetic 12VDC 10A SPDT THT G5LE-14 12VDC

10,00 lei Cu TVA

8,40 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Releul electromagnetic 12VDC 10A SPDT THT G5LE-14 12VDC este un dispozitiv esential in domeniul electronic, folosit pentru comutarea circuitelor la o tensiune de 12 volti curent continuu (DC). Acesta face parte din categoria releelor cu o singura pozitie dubla (SPDT), ceea ce inseamna ca are un singur contact comun si doua contacte de comutare. Constructia robusta si performantele fiabile il fac potrivit pentru o varietate de aplicatii, de la echipamente electronice de consum pana la sisteme industriale complexe.

Caracteristici cheie:

 
Tensiune de operare la 12VDC: Releul este proiectat sa functioneze la o tensiune nominala de 12 volti curent continuu (DC), facandu-l compatibil cu majoritatea aplicatiilor care utilizeaza aceasta tensiune.
Capacitate de comutare de 10A: Releul are o capacitate de comutare maxima de 10 amperi, permitandu-i sa gestioneze sarcini de curent de pana la 10A fara probleme. Acest lucru il face potrivit pentru o varietate de aplicatii, inclusiv controlul motoarelor, iluminatul si alte sarcini de curent moderat.
Configuratie SPDT: Configuratia SPDT (Single Pole Double Throw) ofera un singur contact comun si doua contacte de comutare, ceea ce permite comutarea intre doua circuite separate. Acest lucru ofera flexibilitate in proiectarea si implementarea circuitelor electronice.
Tehnologie THT: Releul utilizeaza tehnologia Through-Hole (THT) pentru montaj, fiind conceput pentru montarea prin orificii in placa de circuit imprimat (PCB). Acest lucru asigura o conexiune solida si fiabila pe placa de circuit.
Constructie robusta: Releul are o constructie robusta si durabila, capabila sa reziste la conditii de functionare dificile si la uzura pe termen lung. Acest lucru asigura fiabilitatea si durabilitatea in diverse aplicatii si medii de lucru.
Aplicatii variate: Datorita capacitatii sale de comutare si a compatibilitatii cu tensiunea de 12VDC, acest releu este potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv in domeniul electronic, industrial, automotive si al automatizarii.

Specificatii:

 
Producator: OMRON Electronic Components;
Tip releu: electromagnetic;
Configuratie pini: SPDT;
Tensiune nominala bobina: 12V DC;
Curent max.contacte: 10A;
Sarcina admisibila contacte AC @R (la sarcina rezistiva): 10A / 240V AC;
Sarcina admisibila contacte DC @R (la sarcina rezistiva): 8A / 30V DC;
Tensiune comutata: max. 125V DC, max. 250V AC;
Tip releu: miniaturale;
Montare: PCB;
Rezistenta bobina: 360Ω;
Timp actionare: 10ms;
Dimensiuni exterioare: 22,5x16,5x19mm;
Timp descarcare: 5ms;
Selectare putere prin bobina: 400mW;
Temperatura de lucru: -40...85°C;
Serie releu: G5LE;
Rezistenta pini: 100mΩ;
Raster terminale: 2mm;
Curent bobina: 33,3mA;
Descriere carcasa: etansare ermetica.

Concluzie:

 
Releul electromagnetic 12VDC 10A SPDT THT G5LE-14 12VDC este un component esential in domeniul electronic, oferind o solutie fiabila si eficienta pentru comutarea circuitelor la 12 volti curent continuu. Cu o capacitate de comutare de 10 amperi si o constructie robusta, acest releu este potrivit pentru o gama variata de aplicatii, de la aplicatii domestice si de consum pana la aplicatii industriale si comerciale.

 
G5LE-14-12VDC