Releu electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT ALDP124W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Releu electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT ALDP124W

10,00 lei Cu TVA

8,40 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Releul electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT ALDP124W este un dispozitiv esential in domeniul electronic, utilizat pentru comutarea circuitelor la o tensiune de 24 de volti curent continuu (DC). Acesta face parte din categoria releelor cu o singura pozitie si un singur traseu deschis (SPST-NO), ceea ce inseamna ca are un singur contact de comutare si este de tipul "normally open", adica este deschis in starea sa inactiva. Fiind proiectat cu tehnologia Through-Hole (THT), este ideal pentru montajul pe o placa de circuit imprimat (PCB) prin intermediul orificiilor de montaj.

Caracteristici cheie:

 
Tensiune de operare la 24VDC: Releul este proiectat pentru a functiona la o tensiune nominala de 24 de volti curent continuu (DC), fiind ideal pentru aplicatiile care utilizeaza aceasta tensiune de alimentare.
Capacitate de comutare de 5A: Releul poate comuta sarcini de curent de pana la 5 amperi, ceea ce il face adecvat pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv controlul motoarelor, controlul iluminatului si alte sarcini de curent moderat.
Configuratie SPST-NO: Configuratia SPST-NO (Single Pole Single Throw - Normally Open) inseamna ca releul are un singur traseu deschis si un singur contact de comutare. Acest lucru face ca releul sa fie ideal pentru aplicatii in care se doreste inchiderea circuitului in momentul activarii.
Tehnologie THT: Releul utilizeaza tehnologia Through-Hole (THT), fiind conceput pentru montajul pe o placa de circuit imprimat (PCB). Acest lucru asigura o montare simpla si solida, oferind o conexiune fiabila intre releu si placa.
Constructie robusta: Releul este construit cu materiale de inalta calitate si beneficiaza de o constructie solida si fiabila, capabila sa reziste la conditii de functionare dificile si la uzura pe termen lung.
Aplicatii variate: Datorita capacitatii sale de comutare si a compatibilitatii cu tensiunea de 24VDC, acest releu este potrivit pentru o gama variata de aplicatii, inclusiv in domeniul electronic, industrial, automotive si al automatizarii.

Specificatii:

 
Producator: PANASONIC;
Tip releu: electromagnetic;
Configuratie pini: SPST-NO;
Tensiune nominala bobina: 24V DC;
Curent max.contacte: 5A;
Sarcina admisibila contacte AC @R (la sarcina rezistiva): 5A / 277V AC;
Sarcina admisibila contacte DC @R (la sarcina rezistiva): 3A / 30V DC;
Tensiune comutata: max. 30V DC, max. 277V AC;
Tip releu: miniaturale;
Montare: PCB;
Rezistenta bobina: 2,88kΩ;
Tensiune min. bobina: 18V DC;
Dimensiuni exterioare: 20,5x7,2x15,3mm;
Selectare putere prin bobina: 200mW;
Rezistenta mecanica: 5000000 cicluri;
Temperatura de lucru: -40...85°C;
Serie releu: LD-P;
Material pin: AgNi;
Curent bobina: 8,3mA.

Concluzie:

 
Releul electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT ALDP124W este un component esential in domeniul electronic, oferind o solutie fiabila si eficienta pentru comutarea circuitelor la 24 de volti curent continuu. Cu o capacitate de comutare de 5 amperi si o constructie robusta, acest releu este potrivit pentru o gama variata de aplicatii, de la aplicatii domestice si de consum pana la aplicatii industriale si comerciale.

 
ALDP124W