Releu electromagnetic 12VDC 10A SPST-NO THT HF118F/012-1HS5T
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Releu electromagnetic 12VDC 10A SPST-NO THT HF118F/012-1HS5T

15,00 lei Cu TVA

12,61 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Releul electromagnetic 12VDC 10A SPST-NO THT HF118F/012-1HS5T este un dispozitiv esential in domeniul electronic, folosit pentru comutarea circuitelor la o tensiune de 12 volti curent continuu (DC). Acesta face parte din categoria releelor cu o singura pozitie si un singur traseu deschis (SPST-NO), ceea ce inseamna ca are un singur contact de comutare si este de tipul "normally open", adica este deschis in starea sa inactiva. Cu o capacitate de comutare de pana la 10 amperi, acest releu este potrivit pentru o varietate de aplicatii, de la controlul iluminatului si pana la controlul motoarelor in diferite medii industriale si comerciale.

Caracteristici cheie:

 
Tensiune de operare la 12VDC: Releul este proiectat pentru a functiona la o tensiune nominala de 12 volti curent continuu (DC), facandu-l compatibil cu majoritatea aplicatiilor care utilizeaza aceasta tensiune de alimentare.
Capacitate de comutare de 10A: Releul poate comuta sarcini de curent de pana la 10 amperi, ceea ce il face adecvat pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv controlul motoarelor, controlul iluminatului si alte sarcini de curent moderat.
Configuratie SPST-NO: Configuratia SPST-NO (Single Pole Single Throw - Normally Open) inseamna ca releul are un singur traseu deschis si un singur contact de comutare. Acest lucru face ca releul sa fie ideal pentru aplicatii in care se doreste inchiderea circuitului in momentul activarii.
Tehnologie THT: Releul utilizeaza tehnologia Through-Hole (THT) pentru montaj, fiind conceput pentru montarea prin orificii in placa de circuit imprimat (PCB). Acest lucru asigura o conexiune solida si fiabila pe placa de circuit.
Constructie robusta: Releul este construit cu materiale de inalta calitate si beneficiaza de o constructie solida si fiabila, capabila sa reziste la conditii de functionare dificile si la uzura pe termen lung.
Aplicatii variate: Datorita capacitatii sale de comutare si a compatibilitatii cu tensiunea de 12VDC, acest releu este potrivit pentru o gama variata de aplicatii, inclusiv in domeniul electronic, industrial, automotive si al automatizarii.

Specificatii:

 
Producator: HONGFA RELAY;
Tip releu: electromagnetic;
Configuratie pini: SPST-NO;
Tensiune nominala bobina: 12V DC;
Curent max.contacte: 10A;
Sarcina admisibila contacte AC @R (la sarcina rezistiva): 10A / 250V AC;
Sarcina admisibila contacte DC @R (la sarcina rezistiva): 10A / 30V DC;
Tensiune comutata: max. 125V DC, max. 440V AC;
Tip releu: miniaturale;
Montare: PCB;
Rezistenta bobina: 620Ω;
Tensiune min. bobina: 8,4V DC;
Tensiune max. bobina: 18V DC;
Timp actionare: 10ms;
Dimensiuni exterioare: 28,5x12,5x10,1mm;
Timp descarcare: 5ms;
Selectare putere prin bobina: 220mW;
Temperatura de lucru: -40...85°C;
Rezistenta pini: 100mΩ;
Material pin: AgSnO2;
Raster terminale: 5mm.

Concluzie:

 
Releul electromagnetic 12VDC 10A SPST-NO THT HF118F/012-1HS5T este un component esential in domeniul electronic, oferind o solutie fiabila si eficienta pentru comutarea circuitelor la 12 volti curent continuu. Cu o capacitate de comutare de 10 amperi si o constructie robusta, acest releu este potrivit pentru o gama variata de aplicatii, de la aplicatii domestice si de consum pana la aplicatii industriale si comerciale.

 
HF118F/012-1HS5T