Releu electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT F3AA024E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Releu electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT F3AA024E

10,00 lei Cu TVA

8,40 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Releul electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT F3AA024E este un component esential in domeniul electronic, utilizat pentru comutarea circuitelor la o tensiune de 24 volti curent continuu (DC). Fiind un releu de tip Single Pole Single Throw - Normally Open (SPST-NO), acesta are un singur contact de comutare si este deschis in starea sa inactiva. Cu o capacitate de comutare de pana la 5 amperi, acest releu este potrivit pentru o varietate de aplicatii, de la controlul iluminatului si pana la comutarea altor sarcini de curent moderat.

Caracteristici cheie:

 
Tensiune de operare la 24VDC: Releul functioneaza la o tensiune nominala de 24 volti curent continuu (DC), facandu-l ideal pentru aplicatiile care utilizeaza aceasta tensiune de alimentare.
Capacitate de comutare de 5A: Releul poate comuta sarcini de curent de pana la 5 amperi, ceea ce il face potrivit pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv controlul motoarelor, iluminatul si alte sarcini de curent moderat.
Configuratie SPST-NO: Configuratia SPST-NO inseamna ca releul are un singur traseu deschis si un singur contact de comutare. Acest lucru face releul potrivit pentru aplicatii in care este necesara inchiderea circuitului in momentul activarii.
Tehnologie THT: Releul utilizeaza tehnologia Through-Hole (THT) pentru montaj, fiind conceput pentru montarea prin orificii in placa de circuit imprimat (PCB). Acest lucru asigura o conexiune solida si fiabila pe placa de circuit.
Constructie robusta: Releul este construit din materiale de inalta calitate si beneficiaza de o constructie solida si fiabila, care il face rezistent la conditii de functionare dificile si la uzura pe termen lung.
Aplicatii variate: Datorita capacitatii sale de comutare si a compatibilitatii cu tensiunea de 24VDC, acest releu este potrivit pentru o varietate de aplicatii, inclusiv in domeniul electronic, industrial, automotive si al automatizarii.

Specificatii:

 
Producator: FUJITSU;
Tip releu: electromagnetic;
Configuratie pini: SPST-NO;
Tensiune nominala bobina: 24V DC;
Curent max.contacte: 5A;
Sarcina admisibila contacte AC @R (la sarcina rezistiva): 5A / 250V AC;
Sarcina admisibila contacte DC @R (la sarcina rezistiva): 5A / 30V DC;
Tensiune comutata: max. 30V DC, max. 277V AC;
Tip releu: miniaturale;
Montare: PCB;
Rezistenta bobina: 2,88kΩ;
Temperatura de lucru: -40...70°C;
Serie releu: FTR-F3;
Material pin: AgNi;
Raster terminale: 7mm.

Concluzie:

 
Releul electromagnetic 24VDC 5A SPST-NO THT F3AA024E este un component esential pentru controlul circuitelor la 24 de volti curent continuu. Cu o capacitate de comutare de 5 amperi si o constructie robusta, acesta este potrivit pentru o gama variata de aplicatii in diferite domenii industriale si comerciale.

 
F3AA024E