Releu electromagnetic 24VDC 5A DPDT THT G2R-2-24VDC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Releu electromagnetic 24VDC 5A DPDT THT G2R-2-24VDC

22,00 lei Cu TVA

18,49 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Releul electromagnetic 24VDC 5A DPDT THT G2R-2-24VDC este un component esential in domeniul electronic, utilizat pentru comutarea circuitelor la o tensiune de 24 volti curent continuu (DC). Acesta face parte din categoria releelor cu dubla pozitie dubla (DPDT), ceea ce inseamna ca are doi contacte comune si doua seturi de contacte de comutare, oferind posibilitatea de a comuta intre doua circuite separate. Cu o capacitate de comutare de pana la 5 amperi, acest releu este potrivit pentru o varietate de aplicatii, de la controlul motoarelor si pana la sistemele de iluminare si alte aplicatii de control al echipamentelor.

Caracteristici cheie:

 
Tensiune de operare la 24VDC: Releul functioneaza la o tensiune nominala de 24 volti curent continuu (DC), fiind potrivit pentru aplicatiile care utilizeaza aceasta tensiune de alimentare.
Capacitate de comutare de 5A: Releul poate comuta sarcini de curent de pana la 5 amperi, ceea ce il face adecvat pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv controlul motoarelor, iluminatul si alte sarcini de curent moderat.
Configuratie DPDT: Configuratia DPDT (Double Pole Double Throw) ofera doi contacte comune si doua seturi de contacte de comutare, ceea ce permite comutarea intre doua circuite separate. Acest lucru ofera flexibilitate in proiectarea si implementarea circuitelor electronice.
Tehnologie THT: Releul utilizeaza tehnologia Through-Hole (THT) pentru montaj, fiind conceput pentru montarea prin orificii in placa de circuit imprimat (PCB). Acest lucru asigura o conexiune solida si fiabila pe placa de circuit.
Constructie robusta: Releul este construit din materiale de inalta calitate si beneficiaza de o constructie solida si fiabila, capabila sa reziste la conditii de functionare dificile si la uzura pe termen lung.
Aplicatii variate: Datorita capacitatii sale de comutare si a compatibilitatii cu tensiunea de 24VDC, acest releu este potrivit pentru o gama variata de aplicatii, inclusiv in domeniul electronic, industrial, automotive si al automatizarii.

Specficatii:

 
Producator: OMRON Electronic Components;
Tip releu: electromagnetic;
Configuratie pini: DPDT;
Tensiune nominala bobina: 24V DC;
Curent max.contacte: 5A;
Sarcina admisibila contacte AC @R (la sarcina rezistiva): 5A / 250V AC;
Sarcina admisibila contacte DC @R (la sarcina rezistiva): 5A / 30V DC;
Tensiune comutata: max. 125V DC, max. 380V AC;
Tip releu: miniaturale, monostabil;
Montare: PCB;
Rezistenta bobina: 1,1kΩ;
Timp actionare: 15ms;
Dimensiuni exterioare: 29x13x25,5mm;
Timp descarcare: 5ms;
Temperatura de lucru: -40...70°C;
Serie releu: G2R;
Rezistenta pini: 50mΩ;
Raster terminale: 5mm;
Curent bobina: 21,8mA;
Terminale: pt. PCB;
Descriere carcasa: etansare standard.

Concluzie:

 
Releul electromagnetic 24VDC 5A DPDT THT G2R-2-24VDC este un component esential in domeniul electronic, oferind o solutie fiabila si eficienta pentru comutarea circuitelor la 24 de volti curent continuu. Cu o capacitate de comutare de 5 amperi si o constructie robusta, acest releu este potrivit pentru o gama variata de aplicatii, de la aplicatii domestice si de consum pana la aplicatii industriale si comerciale.

 
G2R-2-24VDC