Placuta adaptoare IC DIP SIP3 SOT223 la DIP3 OKY3447-7
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Placuta adaptoare IC DIP SIP3 SOT223 la DIP3 OKY3447-7

3,00 lei Cu TVA

2,52 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:


Placuta adaptor IC DIP SIP3 SOT223 la DIP3 OKY3447-7 este un dispozitiv inovator si versatil, proiectat pentru a permite integrarea si utilizarea facila a circuitelor integrate (CI) cu configuratie DIP (Dual In-line Package) sau SIP (Single In-line Package) SOT223 in proiectele DIY (do-it-yourself) si de prototipare. Aceasta placuta adaptor ofera o solutie simpla si eficienta pentru adaptarea si conectarea acestor tipuri de circuite integrate la placile de dezvoltare sau la alte sisteme electronice.

Caracteristici cheie:

 
Compatibilitate extinsa: Placuta adaptor este compatibila cu circuitele integrate de tip DIP si SIP SOT223, permitand utilizatorilor sa integreze o varietate de componente in proiectele lor, cum ar fi amplificatoarele operationale, tranzistoarele de putere, regulatoarele de tensiune etc.

Design compact si ergonomic: Cu dimensiuni reduse si un design ergonomic, placuta adaptor ocupa un spatiu minim pe placa de circuit sau pe placa de dezvoltare, facilitand instalarea si integrarea in diverse aplicatii si proiecte.

Constructie durabila: Placuta adaptor este fabricata din materiale de inalta calitate, asigurand o durabilitate si o fiabilitate pe termen lung in utilizare. Conectorii si pinii sunt realizate pentru a asigura o conexiune solida si stabila intre placuta adaptor si circuitul integrat.

Usor de utilizat: Placuta adaptor este usor de utilizat si nu necesita cunostinte avansate de electronica sau instrumente speciale pentru instalare. Conexiunea intre placuta adaptor si circuitul integrat se face printr-o simpla fixare cu suruburi sau prin soldare.

Versatilitate: Datorita designului sau versatil, placuta adaptor poate fi utilizata intr-o varietate de aplicatii si proiecte, inclusiv in domeniile educationale, DIY, prototipare, automatizare si multe altele.

Utilizari recomandate:

 
Integrarea circuitelor integrate DIP si SIP SOT223 in proiecte DIY si de prototipare
Sisteme de control si monitorizare
Proiecte de automatizare si robotizare
Experimente si proiecte de cercetare in domeniul electronicelor

Specificatii:

  
Distanta intre gauri DIP: 0.5MM, SMD: 0.95MM;
Mumar pini: 3;
Dimensiuni: 10x7 mm.
Continut pachet:
1 x adaptor SMD la DIP 

 
Concluzie:

 
Placuta adaptor IC DIP SIP3 SOT223 la DIP3 OKY3447-7 este o componenta esentiala pentru cei care lucreaza cu circuite integrate de tip DIP si SIP SOT223 si doresc sa le integreze in proiectele lor. Cu un design compact, o constructie durabila si o utilizare simpla, aceasta placuta adaptor ofera o solutie eficienta si versatila pentru o gama larga de aplicatii si proiecte DIY in domeniul electronicelor.
​​​​​​​

 
OKY3447-7