Walkie Talkie Cu Vibrație/Dispozitiv de Comunicare/Vibrator
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Walkie Talkie Cu Vibrație/Dispozitiv de Comunicare/Vibrator GSM-968A

200,00 lei Cu TVA

168,07 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
notifications_active Ultimele produse in stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Acesta este un walkie-talkie nou imbunatatit, modelul vechi walkie-talkie are doar functie de vorbire, in timp ce acum acest walkie-talkie nu numai ca are functii de vorbire si ascultare, dar are si functie de vibratie, care este ca, atunci cand nu doriti sa ascultati vocea prin micro casti fara fir, puteti folosi functia sa de vibratie, mai mult, acest walkie talkie avansat are si o functie de apelare telefonica multiple, adica multi oameni va pot vorbi la in acelasi timp, folosind acest walkie talkie.

   

Caracteristici cheie:

Walkie Talkie:

Permite comunicarea bidirectionala fara fir intre utilizatori aflati in acelasi interval de frecvente.

Util intr-o varietate de scenarii, cum ar fi activitati in aer liber, evenimente de echipa sau situatii de urgenta.

Functie de Vibratie:

Furnizeaza notificari tactile prin intermediul vibratiilor pentru a atrage atentia utilizatorului atunci cand primeste un mesaj sau un apel.

Util pentru a mentine discretia in medii in care sunetele puternice ar putea fi deranjante sau periculoase.

Usor de Utilizat:

Design simplu si intuitiv, cu butoane accesibile si functii usor de inteles pentru a facilita utilizarea de catre utilizatori de toate varstele.

Durabilitate:

Constructie robusta pentru a rezista la conditii dificile, cum ar fi umezeala, praf sau impactul accidental, fiind potrivit pentru utilizare in medii variate.

Baterie Reincarcabila:

Echipat cu o baterie reincarcabila pentru a asigura o durata de functionare lunga si pentru a reduce dependenta de baterii de unica folosinta.

Utilizari recomandate:

Activitati in Aer Liber:

Potrivit pentru excursii in aer liber, camping, hiking, unde comunicarea fara fir este esentiala, iar sunetele puternice ar putea fi neconvenabile.

Evenimente de Echipa:

Ideal pentru organizarea si coordonarea activitatilor de echipa, cum ar fi evenimente sportive sau de divertisment.

Situatii de Urgenta:

Util in situatii de urgenta pentru a coordona eforturile de salvare, avand in vedere capacitatea sa de a furniza notificari tactile.

   

Specificatii:

Material: plastic

Culoare: gri, argintiu

Dimensiune: 16x40x80

   

Concluzie:

Walkie Talkie-ul cu vibratie reprezinta o inovatie in domeniul comunicatiilor portabile, oferind atat functionalitatea traditionala de walkie-talkie, cat si avantajele notificarilor tactile. Este important sa consultati specificatiile producatorului sau manualul dispozitivului pentru a intelege in detaliu caracteristicile si modul de utilizare al unui anumit model.

GSM-968A