Variator de tensiune cu SCR AC220V 10000W in carcasa metalica
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Variator de tensiune cu SCR AC220V 10000W in carcasa metalica OKY3492-2A

80,00 lei Cu TVA

67,23 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
Variatorul este un dispozitiv puternic si versatil, proiectat pentru a controla si regla tensiunea de iesire pentru diferite aplicatii, cum ar fi controlul vitezei motoarelor, reglarea luminii sau a incalzirii in functie de necesitati. Cu o capacitate de 10000W si o carcasa metalica robusta, acest variator de tensiune ofera o solutie fiabila si eficienta pentru o gama larga de aplicatii industriale si comerciale.

Caracteristici cheie:

 
Putere mare: Variatorul de tensiune este capabil sa gestioneze o putere de pana la 10000W, permitand controlul si reglarea eficienta a tensiunii pentru o varietate de dispozitive si echipamente cu consum mare de energie, cum ar fi motoarele electrice sau incalzitoarele.

Tensiune de alimentare: Variatorul este proiectat pentru o tensiune de alimentare de 220V AC, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in sistemele de alimentare cu energie electrica standard.

Control precis: Variatorul este echipat cu un regulatoare pentru a permite utilizatorilor sa regleze tensiunea de iesire in functie de nevoile lor specifice. Aceasta caracteristica ofera un control precis si flexibilitate in functie de aplicatie.

Carcasa metalica robusta: Variatorul este montat intr-o carcasa metalica robusta, care ofera protectie impotriva deteriorarilor mecanice si imbunatateste eficienta disiparii caldurii, asigurand o functionare stabila si fiabila in conditii de utilizare exigente.

Conectare simpla: Variatorul este echipat cu borne de conexiune pentru o instalare usoara si rapida in diverse aplicatii. Conexiunile se fac prin intermediul unor suruburi, permitand o conexiune solida si stabila.

Utilizari recomandate:

 
Controlul vitezei motoarelor electrice
Reglarea luminii in sistemele de iluminat
Controlul incalzirii in sistemele de incalzire
Aplicatii industriale si comerciale cu consum mare de energie

Specificatii:

   
Controler motor SCR 10000W;
Tensiune: AC 220V;
Putere maxima: 10.000 W (Pentru puteri mai mari de 5000W aparatul necesita racire suplimentara).
Reglarea tensiunii: AC 10V pana la 220V;
Dimensiuni in mm (Lxlxh): 150 x 60 x 47;
Greutate (g): 230.

Concluzie:

 
Variatorul de tensiune cu SCR AC220V 10000W in carcasa metalica OKY3492-2A este o alegere excelenta pentru cei care cauta un dispozitiv puternic si versatil pentru controlul si reglarea tensiunii in diverse aplicatii industriale si comerciale. Cu o putere mare, un control precis si o carcasa metalica robusta, acest variator de tensiune ofera o solutie fiabila si eficienta pentru o varietate de aplicatii cu consum mare de energie.

OKY3496-2A