SMART BMS JK B1A8S20P4-8S 12-24V 200A balansare activa 1A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SMART BMS JK B1A8S20P4-8S 12-24V 200A balansare activa 1A, Bluetooth

740,00 lei Cu TVA

621,85 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
SMART BMS JK B1A8S20P4-8S 12-24V 200A cu balansare activa de 1A reprezinta o solutie avansata de management al bateriilor, proiectata pentru a asigura performanta si fiabilitate in aplicatii care necesita o alimentare electrica stabila si eficienta. Acest BMS (Battery Management System) inteligent este conceput pentru a monitoriza si proteja bateriile litiu-ion in configuratii cuprinse intre 4 si 8 celule, cu o tensiune nominala intre 12V si 24V si o capacitate de curent de pana la 200A.
 
Gestionarea inteligenta a bateriei: SMART BMS JK B1A8S20P4-8S este capabil sa gestioneze baterii compuse din 4 pana la 8 celule litiu-ion, oferind o flexibilitate excelenta pentru o varietate de aplicatii. Acest lucru il face potrivit pentru vehicule electrice, sisteme de stocare a energiei si alte aplicatii industriale si comerciale.
Conectivitate Bluetooth: Acest BMS vine echipat cu tehnologie Bluetooth, permitand utilizatorilor sa monitorizeze si sa controleze bateriile lor in timp real prin intermediul unei aplicatii mobile dedicate. Aceasta functionalitate ofera acces rapid si usor la datele de diagnosticare si la parametrii de control ai bateriilor.
 

 
Curent continuu ridicat:
Cu o capacitate de curent de pana la 200A, acest BMS poate gestiona sarcini cu cerinte ridicate de putere, asigurand o functionare stabila si fiabila a bateriilor in aplicatii cu consum intensiv de energie.
Echilibrare activa: Caracteristica de echilibrare activa cu un curent de echilibrare de 1A asigura ca tensiunea intre celulele individuale ale bateriei ramane uniforma. Acest lucru ajuta la prelungirea duratei de viata a bateriilor si la maximizarea capacitatii acestora.
 

 
Protectie integrata: SMART BMS JK B1A8S20P4-8S este echipat cu multiple functii de protectie, inclusiv protectie la supratensiune, subtensiune, supracurent, supraincalzire si scurtcircuit. Acest lucru asigura o protectie completa si fiabila a bateriilor impotriva daunelor si defectiunilor.
Functie de incalzire: Acest BMS include si o functie de incalzire, care ajuta la monitorizarea si gestionarea temperaturii acumulatorului, sporind si mai mult siguranta in timpul functionarii.
Compatibilitate versatila: Compatibil atat cu bateriile Li-ion, cat si cu LiFePO4 si acceptand configuratii de tensiune de 12V si 24V, acest BMS ofera versatilitate si flexibilitate pentru o gama larga de aplicatii.
 

 
Cautati (JIKONG BMS) in MAGAZIN Link de descarcare-Android: Cautati (JK BMS) in Google STORE.

Utilizari recomandate:

 
Vehicule electrice si biciclete electrice
Sisteme de stocare a energiei solare si eoliene
Echipamente industriale si comerciale cu consum intensiv de energie
Proiecte DIY si experimente electronice

Specificatii:

 
Nume produs: JK-B1A8S20P;
Compatibilitate baterie Smart BMS: 4S, 5S, 6S, 7S, 8S;
Curent continuu maxim: 200A;
Compatibilitate tensiune: 12V, 24V;
Curent de echilibrare activa: 1A;
Compatibilitate tip baterie: Li-ion si LiFePO4;
Metoda de echilibrare: Echilibrul activ Curent de echilibru : 1A;
Curent de varf: 350A;
Siruri de baterie acceptate: 4S-8S.
Cautati (JIKONG BMS) in MAGAZIN Link de descarcare-Andriod: Cautati (JK BMS) in Google STORE.

Concluzie:

 
SMART BMS JK B1A8S20P4-8S 12-24V 200A cu balansare activa de 1A reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un sistem avansat de management al bateriilor litiu-ion. Cu capacitati de curent ridicate, functii de protectie integrate si conectivitate Bluetooth, acest BMS ofera o solutie completa si fiabila pentru monitorizarea si protectia bateriilor intr-o varietate de aplicatii industriale, comerciale si de hobby.

 
JK-B1A8S20P