Cutter de precizie BST-68A+
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Cutter de precizie BST-68A+

30,00 lei Cu TVA

25,21 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

BST-68A+ este un cutit de precizie utilizat pentru diverse sarcini detaliate si meticuloase, cum ar fi repararea PCB-urilor (placi de circuite imprimate), taierea firelor, sculptarea garniturilor de cauciuc, etc.

Caracteristici si utilizari:

Materiale si design: Cutitul are un maner din aliaj de aluminiu si o lame din otel de inalta calitate, asigurand durabilitate si taieri precise. Lungimea sa este de aproximativ 145 mm, fiind ideal pentru lucrari detaliate.

Versatilitate: Este folosit in principal pentru sarcini precise, cum ar fi repararea PCB-urilor, taierea firelor si sculptarea garniturilor de cauciuc. Designul cu lama interschimbabila permite utilizarea continua fara a fi nevoie de achizitionarea unui cutit nou odata ce lama se toceste.

Durabilitate ridicata: Acest instrument este recunoscut pentru capacitatea sa de a-si mentine ascutimea si de a face fata materialelor abrazive eficient, ceea ce reduce frecventa inlocuirii lamei si creste eficienta generala.

Aplicatii: BST-68A+ este foarte apreciat in reparatiile electronice, in special pentru telefoanele mobile si alte dispozitive electronice mici. Este, de asemenea, util pentru diverse activitati de artizanat, inclusiv gravura si sculptura.

Inlocuirea lamei: Cutitul suporta mai multe tipuri de lame.



BST-68A+