Receptor activ videobalun AHD
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Receptor activ videobalun AHD

75,00 lei Cu TVA

63,03 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)
Balun Video Activ tip Receiver cu un canal folosit la amplificarea semnalului VIDEO sau AHD preluat de la camera prin cablu UTP. Amplificarea este ajustabila in 4 trepte, luminozitatea e ajustabila prin semireglabil. Semnalul de iesire este pe BNC, se poate introduce direct in DVR.
         Intrarea pentru cablul UTP este pe clipsuri dezarmabile. Are mufa pentru alimentarea cu 12V, consuma 100mA. LED-ul ROSU semnifica prezenta alimentarii, cel VERDE prezenta semnalului Video/AHD. Cu un balun pasiv la camera, pe un cablu CAT5e sau CAT6e se poate receptiona semnal cu rezolutia de 1080P de la maxim 450 metri (cablul trebuie sa fie din cupru pur, nefalsificat, cu parametrii conform standardelor). La camera se poate pune un balun pasiv sau unul activ pentru distante si mai mari.
NU se foloseste cablu FTP (ecranat), se foloseste doar UTP deoarece scade distanta maxima.
Se poate folosi orice cablu CAT5 sau CAT6 de buna calitate, din cupru.
Cablurile din fier cuprat sau aluminiu cuprat scad drastic distanta si calitatea.
Pe un cablu UTP se pot transmite fara probleme pana la 4 semnale, pe fiecare pereche cate un semnal.
Daca se inverseaza polaritatea firelor, imaginea nu poate fi inteligibila.
Dupa montare, se seteaza amplificarea la maxim dupa care se scade in caz ca imaginea este mult prea contrastanta ori distorsionata. Luminozitatea se regleaza intr-o plaja convenabila.
Cablurile UTP sau FTP de proasta calitate reduc DRASTIC distanta maxima de operare corecta. Mai mult, telealimentarea prin aceste cabluri low-cost este deseori o mare gluma. Sugeram sa intrebuintati numai cabluri din cupru pur si sectiune corecta, omologate, pentru a evita orice motive de enervare.

Sursele de alimentare se livreaza separat si contra cost !
10101190